Karácsonyi ajándék: Aki velünk építtet, annak ingyenes a gépészeti és villamos, valamint a statikai szakág elkészítése és a hővisszanyerős szellőztető rendszer!

napi hírmorzsák

“Megújítás, újrafelhasználás, adaptálás”: a CHYBIK + KRISTOF merész építészeti elképzeléseket kelt életre

A nagyszerű design a múltra épít, a jövő szemével. Ondřej Chybik és Michal Kristof, a CHYBIK + KRISTOF társalapítói számára az építészet leginkább úgy tudja tiszteletben tartani a történelmet, hogy újraértelmezi azt. A cseh cég jelenleg Prágában, Brnóban és Pozsonyban található, és Ondřej és Michal alapította 2010-ben. Több mint 50 nemzetközi csapattaggal együttműködve a vállalat célja a magán- és a nyilvános tér közötti szakadék áthidalása, a generációs és a társadalmi szférán egyaránt túlmutatva.

A helyi történelem figyelembevételével Ondrej és Michal csapatuk mellett dolgoznak az építészet, az urbanizmus, a kutatás, az oktatás területén és a projektek széles skáláján, a városfejlesztéstől kezdve az állami és magánépületek projektjéig. Az ArchDaily következő interjújában a két társalapító megvitatja korai inspirációikat és jelenlegi gyakorlatukat, valamint azt, hogy mit jelent a mai tervezés. A tervezők, akik egyetemi halgatókként találkoztak Brno-ban szerint mindig is építészek szerettek volna lenni.

A cég merész, kortárs építészeti stílusában nagy szerepet játszik a környezettudatosság. Szerintük az ökológiai szempontok egyre fontosabbá válnak az építészetben, ezért gyakran dolgoznak újrafelhasználható anyagokkal és a környezetbarát megoldásokkal. íme néhány projekt a cég szokatlan portfóliójából:


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Forrás: www.archdaily.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb