Home / Lakberendezés és stílus / Madridi lakások üvegfelületekkel

Madridi lakások üvegfelületekkel

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Ezek a modern apartmanok lekerekített sarkakkal és üvegfalakkal, egy régi lakásból lettek kialakítva egyedülálló tulajdonságokkal Madridban.

A régi helyiségből faragott három luxus lakás kihívást jelentett a Fast and Furious Production Office építészei számára. Meg akarták mutatni, hogyan lehet egy befektetési céllal vásárolt ingatlant modern és kreatív tervben megvalósítani. A kiváló tervezés eredményeként könnyű és szellős lakások jöttek létre.

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

A “minél több eredetiség, annál kevesebb siker a piacon” elv ellenére mind a három apartman, kiemeli a tér befejezését, elrendezését és kialakítását. Úgy vélték, hogy a “kapitalizmus esztétikája” együtt létezhet az innovatív dizájnnal. Két alapvető koncepcióhoz ragaszkodtak mindhárom lakásban. A hálószoba és a fürdő üvegfalaihoz és a lekerekített designhoz.

forrás: homedit.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

Modern loft átalakítás

Néhány felújítás könnyű, és néhány pedig nagyon nehéz. Általában vonzódnak a drasztikus felújításokhoz és látványos …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..