Home / Lakberendezés és stílus / Lélegzetelállító kilátás Budapesten

Lélegzetelállító kilátás Budapesten

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Ez a felújított apartman kiváló helyen fekszik, Budapest szívében. Csodálatos kilátás nyílik a városra, beleértve a Parlament gyönyörű épületét.

A Margeza Design Studio tervezése a projekt, az energikus színek, a szeszélyes részletek és a természetes fényt beengedő nagy ablakok örömteli légkört teremtenek. A szőnyeg a nappaliban egy Budapest térképet ábrázol, kis piros ponttal, amely megmutatja a lakás elhelyezkedését. Élő zöld fal ragyogja be a lakóteret.

SZABO-ILONKA-UTCA-margeza1607

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

A 110 négyzetméteres lakás két szintre osztódik, tágas nappali, két hálószoba és egy dolgozószoba, valamint egy terasz található benne, amely lehetővé teszi a Dunai élet megcsodálását. A nappali hatalmas ablakkal büszkélkedhet, majdnem olyan, mint a mozi képernyő, a lakók láthatják a várost, ami éjjel-nappal változik.

forrás:freshome.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

Interior-glass-wall

Skandináv design merész színekkel

Ha olyan design elemekre gondolunk, amelyeket tipikusan egy kortárs skandináv lakásban láthatunk, akkor leginkább a ...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.