Home / Modern és luxus házak / Kilátás az Északi-tengerre Hollandiában

Kilátás az Északi-tengerre Hollandiában

Hollandiában, Terschelling szigetén találjuk a Dune House nevű modern otthont, amit a Marc Koehler Architects tervezett. 

A telekről kilátás nyílik az Északi-tengerre, az épület formája pedig egy gyémántra emlékeztet fából. A természet erői, a tenger, a napfény, a helyi szél meghatározták a tervezést, oly módon, mintha maga ezek az erők faragták volna ki a ház formáját. Minden alkalmazott anyagot gondosan megvizsgáltak a környezet szempontjából is, hogy megfelelően illeszkedjen a tájba.

architecture-modern-house-designAz otthonba lépve feltűnő a természetes fény nagyfokú áramlása a belső terekbe. A loft-szerű házon végigsétálva úgy érezhetjük, mintha a dűnék között sétálnánk. Érdekes vizuális és térbeli kapcsolatot fedezhetünk fel az egyes helyiségek között, és a környezet felé is. A fenntartható tervezési jellemzők közé tartozik, az előregyártott fa, a napelemek és a biomasszával működő kandalló.

forrás:freshome.com

Ajánló

Olaszországi luxus

CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL A faházak általában nem túl nagy méretűek, de ez …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..