Home / Lakberendezés és stílus / Kijevi lakás energikus színekkel

Kijevi lakás energikus színekkel

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Kijevben található ez a 110 négyzetméteres lakás amit a 33BY tervezett egy fiatal szakember számára.

A cél az volt, hogy olyan elrendezést alakítsanak ki, amely megfelel a tulajdonos személyiségnek, aki szereti az utazást és a spirituális fejlődést, élvezi a zenét, tanulmányozza az irodalmat és az üzletet. A modern otthont két külön területre osztották szét, amelyek a szórakoztató / vendégzónák, valamint a privát / hálószoba zónák.

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

A privát zónában két hálószoba és egy fürdőszoba található. A játékos szín és minta minden térben feltűnik, és kohéziós, vidám és energikus témát alkotnak. Mindegyik terület színes kiegészítőkkel, bútorokkal rendelkezik. Minden darab más színárnyalatú, de minden egyes darab körül van annyi tér, hogy levegős legyen így az egész rendszer végül egy egésszé áll össze.

forrás:home-designing.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

Modern loft átalakítás

Néhány felújítás könnyű, és néhány pedig nagyon nehéz. Általában vonzódnak a drasztikus felújításokhoz és látványos …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..