Karácsonyi ajándék: Aki velünk építtet, annak ingyenes a gépészeti és villamos, valamint a statikai szakág elkészítése és a hővisszanyerős szellőztető rendszer!

Modern és luxus házak

Kettéosztott, energiatakarékos két szintes családi ház

A Carterwilliamson Architects az elmúlt évben fejezte be egy kétszintes házzal kapcsolatos munkálatait, Nyugat-Sydneyben.

A házat egyszerűen csak Green Housenak nevezték el, és a különlegessége, hogy energiatakarékos és erős kapcsolata van a külső terekkel. “A Melissa Wilson Landscape Architectstel történt együttműködés során maximálisan kihasználtuk a kültéri terekben rejlő potenciált és ezzel kezelni tudtuk a különböző trükkös mikroklímákat. Ez magában foglalja az apró hátsó kertet is az árnyékolásával, így a zöld udvar minden szempontból hozzátesz a ház élő érzetéhez. “

Courtyard-experience


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A konyha, nappali és étkező rész nyitott az udvarra, így a kert ösztönzőleg hat a tulajdonosok életének dinamikájára. Hátul a ház két részre szakadt: a tetőt középen megnyitották, hogy a fény tökéletesen eloszlassák az élő terekre. A ház külseje üveg mozaik csempével és téglával bevont, ami különleges textúrát ad. Elvégre, esztétika is ugyanolyan fontos, ha egy ház egy művész részére készül. A szociális terület része egy otthoni iroda is, jelentősen csökkentve ezzel a tulajdonos ingázásának gyakoriságát, de a lakásban található egy csendes és nyugodt hálószoba és egy könyvtár szoba is a legfelső emeleten.

forrás:freshome.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb