Karácsonyi ajándék: Aki velünk építtet, annak ingyenes a gépészeti és villamos, valamint a statikai szakág elkészítése és a hővisszanyerős szellőztető rendszer!

Lakberendezés és stílus

Kannabisz-bútor az Alter Interiors által

Egy kihúzható gurító tálcát és egy bong polcot építettek a San Francisco-i Alter Interiors stúdió High Bar nevű szekrényébe, amely a marihuána használatának rituáléját ünnepli.

Az Alter Interiors alapítói, Jenny Magdol és Steffie Oehm úgy tervezték meg a High Bar-t, hogy a hagyományos háztartási bárszekrény kényelmét a kannabiszdohányosokra jellemző funkciókkal egészítse ki.

“Az emberek mindig is találtak alkalmat és látványosságot az elixírjeiknek” – mondta az Alter Interiors. “Mi pedig mindig is olyan tereket és berendezési tárgyakat terveztünk, amelyek rituálissá teszik ezeket az elixíreket.”

A stúdió tervezése a hagyományos italszekrényekre utal, amelyeket évszázadok óta használnak az alkohol elrejtésére és bemutatására egyaránt. A stúdiónak feltűnt, hogy a kannabisz tárolására az évek során nem fordítottak hasonló tiszteletet, annak ellenére, hogy hasonlóan rituális felhasználásra használják.

“Mit csinálunk a kannabiszunkkal? Elrejtjük a rügyeinket a fagyasztó hátsó részében? Eltakarjuk az ehető italainkat egy régi dobozban, amit a szemétdombra dobtunk? Dugjuk a büdös bongjainkat a kanapé mögé? Többé nem!” – mondta a stúdió.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A High Bar szekrény egy önálló, magas formájú, a kannabisz tárolására és elkészítésére tervezett szekrény. Polcain és fiókjaiban olyan rekeszek találhatók, amelyeket a jointok tekeréséhez és a bongok használatához kapcsolódó kellékek elhelyezésére terveztek, beleértve egy kihúzható tekerőtálcát, hullámos betéteket a pipák tartására és egy polcot, amely fölött akadálymentes hely van, és amelyet kifejezetten a magas bongok elhelyezésére terveztek.

A High Bar emellett állítható polcokkal, csempézett hátfallal, kőből készült pultfelülettel, palackok és hűtők elhelyezésére szolgáló magas szekrénnyel, valamint az elektronikus dohányzóeszközök töltőportjait tartalmazó fiókkal is rendelkezik. A kerámiacsempe, a kőrisfa és a kvarcit kőpult mind-mind az Alter Interiors által végzett konyhaátalakítási projektből származó vágott és felesleges tartalékanyag.

Forrás: www.dezeen.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb