Home / Modern és luxus házak / Kaliforniai otthon U-alakkal

Kaliforniai otthon U-alakkal

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

A Surfside Projects + Lloyd Russell projektje ez az igazán eredeti kaliforniai ház, amely tengerparti stílusban készült el.

Az Avocado Acres House kitűnő geometriai és szabadtéri paraméterekkel rendelkezik és ezeknek köszönhetően kiemelkedik környezetéből. A hajlított tetőszerkezet egyesíti a három pavilont, amelyek meghatározzák a ház U-alakját és a kertet. A belső térben a szabaddal való folyamatos kapcsolat az épületet olyan nagyszerűséggel ruházza fel, amely elfeledteti nem túl nagy méretét.

modern-home-design-31

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

Egyszintes lakóterek és a funkcionális elrendezés volt a tervezési stratégia lelke. Ahogy egyre beljebb lépünk a házba sokféle színes teret találunk, amely tele van személyiséggel. Természetes fa a boltíves mennyezeten, a padló és a szekrény kontrasztja a betonburkolatokkal a nappaliban. Az alaprajz három meghatározott területből áll, amelyek U alakban csatlakoznak egymáshoz. A magas, csúszó üvegfalak eltűnnek a falakba és rengeteg természetes fényt biztosítanak.

forrás:freshome.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

Japán modern otthon

A Skyward House néven futó projektet az AC-AA Architects tervezte, egy japán stúdió, ami arról …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..