Home / Gyermek és tiniszoba ötletek / Játékos, színes gyerekszobák

Játékos, színes gyerekszobák

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Három olyan gyerekszobát nézünk át ebben a posztban, amelyek túlmutatnak a hétköznapi elvárásokon. Bár lehet, hogy nem tudunk mindent átültetni az ötletek közül a tényleges tervekbe és megvalósításba, de biztosan sikerül az elképzeléseknek és preferenciáknak megfelelő designt találni a bemutatott szobákban.

Ez az eklektikus és színes design lányoknak és fiúknak egyaránt jó lehet, még a tinédzserek is irigykedhetnek titokban rá. Színekkel teli tanulórész jellemzi, az ablak alatti tárolási lehetőségekkel és a falon található bordásfal és falmászás külön szórakoztató eleme a helyiségnek.
creative-wall-decor-for-kids

kids-bedroom-with-jungle-gym

super-colorful-kids-bedroom-inspiration

A következő gyerekszoba sokkal minimalistább, friss és tiszta esztétika jellemzi. A kék és rózsaszín pasztell árnyalatokból előtűnő sárga, az előbukkanó állat karakterekkel együtt mindenkinek mosolyt csal az arcára. A merész grafikus minták még karakteresebbé teszik a szobát.
cute-girls-bedroom-decor-ideas simple-colors-for-kids-bedroom pink-blue-and-yellow-girls-room

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

A következő szoba megálmodója rögtön két ágy verzióval is megtervezte ugyanazt a helyiséget, az egyik klasszikus stílusú, olyan gyerekeknek kiváló választás lehet akik még nem nőttek ki a tündérmesék világából, de a szülők elegáns helyiséget szeretnének. A második verzió ugyanolyan elbűvölő a faházat imitáló ággyal.

luxury-girls-room-decor treehouse-bed-design-for-kids pretty-pink-bedroom-decor-for-princess-theme

forrás: home-designing.com

 

. Budapestről új helyre költözött a bemutatótermünk és a készház gyárunk!

Új címünk: 2316. Tököl, Vince Tanya.
(Tököli Hév megállótól 250 m-re.)
Info: 06-20/444-44-24.

Az alábbi Google térkép segít a navigációban.


Hétfőtől-Péntekig 8-17 óráig Szombaton reggel 9-13 óráig vagyunk személyesen a bemutatóteremben elérhetőek.
A telefonos ügyfélszolgálatunkat minden nap 18 óráig elérheti.

Ajánló

Kreatív tiniszobák

Igazán kreatív tinédzsereknek tervezett szobákat láthatunk ebben a posztban. A kamaszok elvárásaik a szobájukkal kapcsolatban …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..