Home / Kiemelt / Homlokzati hőszigetelés mesterfokon Premium TB rendszerrel

Homlokzati hőszigetelés mesterfokon Premium TB rendszerrel

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

A hőhídmentes homlokzati hőszigetelés örök feladatmegoldás elé állítja a kivitelezőket. Ezért bemutatunk egy igazán korszakalkotó homlokzati hőszigetelési megoldást.

A rendszer lépcsőzetes kialakítású grafitos polisztirol táblákból készül, mely biztosítja a hőhídmentes egymás mellé illesztést, szemben a hagyományos polisztirol szigeteléssel.

Premium TB homlokzati hőszigetelő rendszer

Lépcsős élkiképzésű grafitos polisztirol hőszigetelő táblák
Lépcsős élkiképzésű grafitos polisztirol hőszigetelő táblák

Hőszigetelés mesterfokon Premium TB rendszerrel

A Premium TB rendszer egy új koncepción alapuló megoldás hőhídmentes homlokzati hőszigeteléshez. A rendszer lényegesen eltér a jelenleg alkalmazott rendszerektől. A legjelentősebb eltérés a szerelési sorrenden alapul:
először dübelezzünk, majd utána ragasztunk.
HOGYAN? No, ez az. Itt a megoldás:
A megoldás a Premium TB hőszigetelő rendszer alkalmazása

WP_20160719_12_49_49_Pro_IMG_2980_resize
Előnyei:

 • Kitűnő dübelezési rendszer, a dübelek fémből készülnek, nagy a terhelhetőségük.
 • Biztonságos a dübel falba való csatlakozása.
 • Könnyen pozicionálható a hőszigetelő tábla
 • Gyors és egyszerű a szerelés

WP_20160802_12_08_56_Pro_resize

A Premium TB rendszer elemei:
1. Formahabosított EPS hőszigetelő tábla, lépcsős élképzéssel és süllyesztett dübel fészkekkel, átmenő központi furatokkal.

A tábla alapanyaga lehet a szokásos fehér EPS, grafit tartalmú EPS, színes, vízlepergető anyaggal bevont EPS, lábazati hőszigetelés.

 • Tábla méret 1200x600x80-300 mm.
 • A tábla felülete körkörös labirintus kivitelű.
 • Állítható rögzítő dübel.
  Nagy teherbírású, rozsdamentes fémből készül.
  Három részből áll: a menetes szárból, tányérból és a rögzítő anyákból. A menetes szár max 6 mm átmérőjű, mindkét végén menettel ellátva, tábla vastagsághoz gyártva.
 • A tányér rozsdamentes, max 1 mm vastagságú, 80 mm átmérőjű korong, a közepén egy max 6 mm átmérőjű furattal a menetes szár illesztésére, és egy injektáló furattal. Rögzítő anyákkal a menetes szár és a tányér összeszereléséhez.
 • A beütő dübel egy nagy teherbírású, 6 mm átmérőjű menetes szár fogadására alkalmas, min. 50 mm hosszúságú műanyag dübel. (Könnyűszerkezetes házakhoz famenetes csavar alkalmazható)
 • Hőhídmegszakító – lezáró EPS korong a süllyesztett dübelfészek lezárásához.WP_20160720_12_49_50_Pro_resize

A Premium TB rendszer előnyei:

1. Kiváló minőségű homlokzati hőszigetelés létrehozása
2. Hőhídmentes szerelés
3. Biztonságos, nagy teherbírású dübelezés
4. Biztonságos, gyors ragasztás
5. Gyors és egyszerű szerelés, kivitelezőbarát technológia
6. Költségcsökkentő

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

A rendszer létrehozásának legfőbb célkitűzése az előzőleg felsorolt előnyök mellett a kivitelező szakemberek maximális ragaszkodása a Premium TB rendszerhez.

A Premium TB rendszer ragasztóanyaga poliuretán ragasztó, de ragasztható más oldószermentes ragasztóval is. Kihasználva a PU ragasztó hatalmas előnyét a cementbázisú ragasztóval szemben a továbbiakban erre koncentrálunk.

Mivel a folyamat a beütő dübelek behelyezésével kezdődik, a szerelő egyértelműen látja a falba fúrt fogadó lyukat, mielőtt beüti a dübelt, ha szükséges használhat kétkomponensű ragasztót a dübel rögzítésére. Nagyon fontos, hogy a beütődübelek tökéletesen illeszkedjenek a falba. Ez már fél siker!

Az állítható rögzítő dübel legfontosabb funkciója a nagy teherbírású biztonságos rögzítés, ezért készül fémből. A rögzítő dübel menetes szára roppant könnyen és egyszerűen behajtható a beütődübelbe, ahol kiválóan kapaszkodik. Az állítható rögzítő dübellel tökéletesen pozicionálhatjuk az EPS táblát a mentes szár ki illetve befelé hajtásával.

A kivitelező szakember az úgynevezett száraz szerelést viszonylag gyorsan és egyszerűen elvégezheti.

A száraz szerelés után az injektáló nyíláson keresztül a félig bedugott műanyag csövön keresztül beinjektáljuk a PU ragasztót. Az injektálandó ragasztó mennyisége függ a fal egyenlőtlenségétől és a kívánt ragasztási felülettől. Az injektálási idő 1-3 mp. A leírt módszerrel optimalizálható a felhasznált ragasztó mennyisége: 800 ml PU ragasztó 7-10 m2 felületre. A PU ragasztó duzzadása lassan kitölti a fal és az EPS tábla közötti pozícionálandó részt, valamint elősegíti a dübelek körüli támaszték tökéletes kialakulását.
A ragasztó injektálását célszerű folyamatosan a már száraz szereléssel felszerelt táblákon végezni.
Az EPS táblákat ezután, finombeállításnak vetjük alá, vízmérték, zsinór felhasználásával, az állítható rögzítő dübeleken elhelyezett csavaranya segítségével. Az állítást célszerű a tábla közepén elhelyezett dübellel kezdeni. A finombeállítás 10-15 percig végezhető a hab megszilárdulásáig.

WP_20160801_13_06_50_Pro_resize
Hosszabb idejű purhab befúvás ragasztási eredménye
WP_20160801_13_07_29_Pro_resize
Rövid idejű purhab befúvás ragasztási eredménye

Ha homlokzati hőszigetelés előtt áll, keresse kollégáinkat és segítünk a profi megoldásban.

A Prémium TB hőszigetelő lapok versenyképesek a normál polisztirol szigeteléssel, de attól sokkal többet nyújtanak a méretpontosság, a gyorsaság és a még jobb hőszigetelés tekintetében.

Természetesen kizárólag a homlokzati hőszigetelő Prémium TB grafitos polisztirol rendszer is megvásárolható cégünktől.

!!! Szabadalmi oltalommal védett termék !!!

. Budapestről új helyre költözött a bemutatótermünk és a készház gyárunk!

Új címünk: 2316. Tököl, Vince Tanya.
(Tököli Hév megállótól 250 m-re.)
Info: 06-20/444-44-24.

Az alábbi Google térkép segít a navigációban.


Hétfőtől-Péntekig 8-17 óráig Szombaton reggel 9-13 óráig vagyunk személyesen a bemutatóteremben elérhetőek.
A telefonos ügyfélszolgálatunkat minden nap 18 óráig elérheti.

Ajánló

Családi ház építés négyzetméter ár 2017-2018

A 2016-2017-es év előre nem látott áremelkedést hozott az építőiparban, de a 2018-as évre további …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..