Lakberendezés és stílus

Hófehér belső terek- nem feltétlenül unalmas

Korábban volt már szó a sötét színpaletta használatának csínjáról- bínjáról, de mi a helyzet a teljesen fehér belső terekkel?

Egy letisztult, harmonikus megjelenésű fehér alapú otthont csakolyan nehéz kialakítani, mint ha egy sötét palettával dolgoznánk. Amikor a fehér a domináns szín, meg kell találni azt az egyensúlyt, ahol egy helyiség világos, drámai megjelenése, nem esik át egy kórházi kórterem patikai tisztaságának és egyszerűségének oldalára.

Ebben a cikkünkben bemutatunk négy békés fehér otthont, amelyből inspirációt meríthetsz saját otthonod számára. Ezek a szuper modern apartmanok, gyönyörű texturált falpanelekkel, pasztell és szürke díszítéssel mesterien kihasználják a fehér szín összes potenciálját.

Az első otthon hófehér amerikai konyhás nappalijában az akvárium, és annak világítása töri meg a szoba csendjét. A bordázott gipszlemezek extra textúrát adnak a térhez, és ugyanakkor díszítőelemként is funkcionálnak. A ház minden szobájában pasztell színekkel, lágy anyagpalettával, márvánnyal és sárgaréz kiegészítőkkel kombinálták a fehér falakat, ezzel megalkotva ezt a kifogástalanul elegáns teret, ami semmiképpen sem unalmas!

Ez a lakás hasonló módon vonzó textúrált falakat alkalmazott a fehér színhez, ám ezúttal a zöld árnyalataival kombinálva. Mint ahogyan a hálószobában, a lakás többi részén is jelen van a friss és a semleges keveréke, ami megteremti az egyensúlyt.

Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Zsebő Zsanett: 100-as mellék (zszs@kp.hu)
- Hauser Orsolya: 101-es mellék (orsi@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

Ez a négy hálószobás, három fürdőszobás apartman Brooklyn, New York-ban egy szétszórt, 306 négyzetméteren terül el. A jégfehér minden helyiségben tiszta megjelenést kelt, a színes kiegészítők intelligens elhelyezésével összességében mégis egy szórakoztató belső teret alkot (A tetőterasz pedig csak hab a tortán!).

Ebben az egyiptomi Kairóban található 472 négyzetméteres fehér apartmanban ultra minimalista stílus uralkodik. A nappaliban egyetlen matt arany párna látható a tejes kanapén, minden más teljesen fehér. A berendezés formavilágának és különböző textúrájú anyagok megjelenésének köszönhetően azonban mégsem unalmas, sokkal inkább hibátlanul művészi.

Forrás: www.home-desingning.com


Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Li Nicole: 100-as mellék (nicole@kp.hu)
- Hauser Orsolya: 101-es mellék (orsi@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

Címkék

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Back to top button
Close