Karácsonyi ajándék: Aki velünk építtet, annak ingyenes a gépészeti és villamos, valamint a statikai szakág elkészítése és a hővisszanyerős szellőztető rendszer!

AkciókHírek

Házépítés Feng Shui megoldásokkal – Most ingyenes Feng Shui tervezéssel!

Szeretne a Feng Shui elvei alapján egy modern lakást?

Az energiatakarékos otthont és a Feng Shuit egymással összehangoljuk. A Feng Shui megoldások alkalmazásával elérhető, hogy új otthonod és a házba költöző családtagjaid a számukra legkedvezőbb energiákhoz jussanak!

Feng Shui hálószoba

Egy Feng Shui megoldásokkal tervezett házban egészségesebbek és anyagilag kiegyensúlyozottabbak lesznek az ott lakók.

Most ingyenesen megtervezzük Feng Shui családiházát. Jelentkezzen, mert az akciónk 2013.május 20-án indul és 3 Megrendelőnknek tudjuk biztosítani.

 

Hogyan lehet egy jó Feng Shui házat kialakítani?

A Feng Shui otthont már a telekválasztásnál figyelembe kell venni.  

Több fázisban történik a Feng Shui otthonaink tervezse, kivitelezése.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 
  1. fázis: Igényfelmérés, melyen érdemes családtagjaidnak is jelen lennie. Szakértőnk megismeri elképzeléseit a családnak, felméri a környezeti energiát, begyűjti a szükséges információkat és tájékoztatást kap az egész család, hogy mit lehet várni a Feng Shui megoldásokkal készülő házban. Meghatározásra kerül a ház tájolása, mely a környezet kedvező adottságai mellett családtagjai személyes energiáját is figyelembe veszi.
    Meg kell tervezni, hoyg a későbbiekben mekkora lesz a család, mert ezt is figyelemebe kell venni. Tudni kell, hogy milyen munkát végzünk majd otthon, vagy ez csak a munkahelyre koncentrálódik. Meg kell tudni a család tagjainak a hobbyjait és ezt is figyelembe kell venni a kialakításnál. Ez az a pillanat még, amikor el lehet dönteni, hogy akarunk -e Feng Shui lakást, vagy sem.
  2. fázis. Amennyiben a család úgy dönt, hogy a Feng Shui meghatározhatja a házunkat és később a lakók életét, akkor megkezdjük a tervezést, mely a Feng Shui szakértőnk és az építészünk bevonásával történik.
    Az égtáj felöl érkező energia tulajdonságára való tekintettel tervezzük meg a ház pontos helyét. A bejárat, a fő közlekedési utak, a kert és a helyiségek elosztására is javaslatokat teszünk, természetesen az igények figyelembevételével. Részletes elemzést is készítünk a javaslatokról. Meghatározzuk a helyiségek javasolt színösszeállítását. Megtervezzük a kandalló, ágy, tanulószoba, nappali és az étkező helyzetét, ajánlott méretét.
    Javaslatot teszünk a kertbe telepített növények helyzetére, fajtájára a kerti tavat és medencét is megrajzoljuk.
  3. fázis: Kivitelezés. A kivitelezés közben sok alkalommal jönnek elő még utólagos igények. Ezeket is meg tudjuk beszélni menet közben. Az EnergyFriendHome építési rendszer rugalmasságának köszönhetően menet közben is tudunk változtatni az igények alapján és ezt a hatósággal le is egyeztetjük. A kivitelezés végén jön a bútorozás, ebben is segítséget és ötleteket adunk.
  4. fázis: Átadás utáni nyomonkövetés. Feng Shui szakértőnk a családiház építés után 3 hónapon keresztül igény szerint nyomon követi a bent lakók életét és konzultál, valamint tanácsokkal látja el a lakókat.

Kollégáink az alábbi elérhetőségen várják hívását, hogy segítsenek Önnek az új otthona megálmodásától a megvalósításig minden kérdésben- 0620/444-44-24Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb