Lakberendezés és stílus

Háromgenerációs családi ház, költségtakarékos kivitelezéssel

Az H2 Architects 103 négyzetméteres földterületen épült vietnámi Tole House projektje egy kívülről minimalista formájú, belül modern és teljes funkcionalitású ház. A projekt során a korlátozott gazdasági helyzet miatt spórolva az építési költségekre, a belső terek és berendezések kialakítása kapott nagyobb hangsúlyt.

A ház jól mutatja a tulajdonos személyiségét: kívül erős és hideg, vas vázszerkezettel és fehér hullámos bádoglemez homlokzattal, belül viszont fából készült bútorokkal, meleg fehér fénnyel és tele fákkal, egy meglepően barátságos atmoszféra várja haza a lakókat. A bádoglemez, amelyet a kívül használtak, hőszigetelő habszivaccsal van ellátva. A belső terekben a gipszkarton falak, a jól szellőző tetőablakokkal kombinálva, a ház mindig hűvös és világos.

A ház első emeletén egy parkoló, nappali, étkező, konyha, WC és 1 hálószoba található, a második emeleten pedig egy istentiszteleti szoba, 2 hálószoba, és egy fürdőszoba foglal helyet. Fák és élőnövények sokasága veszi körül a házat, és minden helyiségben egy zöld foltot alkotva, a tetőablakok fényéből táplálkozva, mely kreatív és békés lakókörnyezetet biztosít a gyermekek számára.

Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Zsebő Zsanett: 100-as mellék (zszs@kp.hu)
- Hauser Orsolya: 101-es mellék (orsi@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

A Tole House a család 3 generációja, nagyszülők – szülők és gyermekek számára biztosít otthont. A több generáció végett, a háznak teljes funkcionalitást kell biztosítania az ünnepi ima területtől a parkolóig és a gyerekterületekig. A korlátozott földterület ellenére, a tulajdonos ragaszkodott egy kis kert kialakításához a nagyszülők számára és kültéri pihenőhelyet biztosítva.

Forrás: www.archdaily.com


Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Li Nicole: 100-as mellék (nicole@kp.hu)
- Hauser Orsolya: 101-es mellék (orsi@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

Címkék

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Back to top button
Close