Home / Celeb lakások / Gwen Stefani és Gavin Rossdale eladó háza

Gwen Stefani és Gavin Rossdale eladó háza

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Gwen Stefani és Gavin Rossdale 35 millió dollárért hirdeti közös Beverly Hills-i házukat. A házaspár az ingatlant Sam Nazariantól 2004 októberében mindössze $ 10.9 millió dollárért vásárolta meg.

A háznak Nazarian előttt nem más volt a tulajdonosa, mint Jennifer Lopez. Ez a 1120 négyzetméter területű lélegzetelállító belsőépítészeti és luxus dekorációval ellátott ház, igazi méltó otthona egy celebházaspárnak. A házban 7 szoba és 10 fürdőszoba található, amit kiegészít néhány bónusz kényelmi elem. Ilyenek: egy professzionálisan felszerelt edzőterem, teniszpálya, hatalmas, feszített víztükrű medence, szabadtéri társalgó, vetítőterem és egy hatalmas vendégház.

stefanirossdale_bh17

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

A ház belsejét Kelly Wearstler tervezte. Fekete-fehér szín, különböző világítótestek jellemzik az otthont, még ha a fehér bőr kanapékat rózsaszín székekkel párosítva kicsit talán legtöbben túlzásnak érezzük. Ezen felül fekete-fehér márványpadlón létrehoz egy pillanat tudatosságot, hogy azonnal rájöjjünk, hogy milyen házban is járunk. Úgy látszik, Stefani rajongója volt spanyol stílusú kialakításnak, míg az ex-férj a modern dekorációnak. A ház a két ízlés összecsapása volt. A külső rekreációs területen találunk egy szabadtéri konyhát és egy kandallót, valamint innen gyönyörű kilátás nyílik a Beverly Hills-völgyre. A játszótér pedig rengeteg szórakoztató napot nyújthat a gyerekeknek. Az házaspár áprilisban véglegesítette a válását. Ez a ház az utolsó megmaradt darabkája a kapcsolatuknak. Valószínűleg meg fogják kapni a kért árat az ingatlanért.

forrás:celebritypictures.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

metallica-guitarist-kirk-hammetts-san-francisco-home-lists-for-16m3

Kirk Hammett otthona

Míg a Metallica szólógitárosa Kirk Hammett igazi kemény rocker a színpadon, a színpadon kívül azonban ...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.