Karácsonyi ajándék: Aki velünk építtet, annak ingyenes a gépészeti és villamos, valamint a statikai szakág elkészítése és a hővisszanyerős szellőztető rendszer!

Modern és luxus házak

Francia családi ház alumínium homlokzattal és tetőterasszal

A Landscape House Franciaországban található, a Mabire-Reich építész stúdió munkája. A tulajdonos bővülő családja miatt került döntéshelyzetbe. Két megoldás volt, vagy vesz egy új házat vagy pedig az 1930-as években épült házat, amiben éltek bővítik ki úgy, hogy elférjen az egész család.

A család, mivel szerette addigi otthonát végül a bővítés mellett döntött. Több év munkája feküdt a kertrendezésben, így olyan megoldást szerettek volna, ami jól kapcsolódik és együttműködik az eredeti otthonnal és a kerttel is. A homlokzat hullámos alumíniumba öltözött fa ablakokkal és teljesen eltér az eredeti otthontól megjelenésében, lényegileg ellentétet alkot vele.

1-corrugated-aluminium-facade-1930s-home-extension


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Mivel a szabadban való pihenés fontos volt a család számára, a tervezők tetőteraszt és oda vezető rámpát is terveztek az új épülethez. A megjelenésében szeparált épületként funkcionáló új házrész a régi ház egyik sarkához kapcsolódik.

forrás: trendir.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb