Home / Gyermek és tiniszoba ötletek / Fekete-fehér babaszoba

Fekete-fehér babaszoba

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Nem szeretnéd ha kék vagy rózsaszín lenne a babaszoba? Itt egy harmadik megoldás, ami ugyan szokatlan, de varázslatos végeredménnyel kecsegtet a project nursery bemutatásában.

Carolyn és Brian Estebez úgy döntött, hogy nem szeretnék előre megtudni születendő gyermekük nemét. Így fekete-fehér színösszeállítást választottak a babaszobában, hogy akár kisfiúk, akár kislányuk születik ez a semleges dizájn megfeleljen. Azt is figyelembe vették, hogy az újszülötteket stimulálják a nagy kontrasztú minták.

DSC2777

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

A modern térben zseniálisan használták a geometrikus elemeket, amik segítenek megszakítani a fekete-fehér színösszeállítást. Akár idegesítőnek is lehetne érezni a sok különböző formát, mintha egy rosszul sikerült optikai csalódást látnánk, de ez a szoba bizonyítja, hogy akár fantasztikus végeredményt is kaphatunk. A legfontosabb, hogy a geometrikus minták egyensúlyát megtartsuk és odafigyeljünk a formák eloszlására. Nézd meg képgalériánkat!

 

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

Kids-room-wallpaper

Gyerekszoba ötletek

Hogyan hozzunk létre egy szórakoztató és funkcionális helyet a gyermekeink számára? Tervezési szempontból a gyerekszobák ...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.