Home / Lakberendezés és stílus / Étterem felújítás Romániában

Étterem felújítás Romániában

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

A Sabres étterem a romániai Timisoara-ban található halétterem, amely 12 évvel ezelőtt született. A közelmúltban felújították, az egész atmoszféra felfrissítése volt a cél, miközben megőrizte az étterem hagyományos elemeit.

Az egész projektet a Luxury Design Dosei belsőépítészeti stúdiója végezte, Mihaela Dosei belsőépítész által készített tervek szerint. A tér központi elemei a formák és a textúrák, a formatervezők tradicionális fényben újraértelmezték az ipari formatervezést, mivel a fókusz a természetes anyagokra esik, mint a fa és a tégla.

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

A hagyományos étteremben gyakran üzleti találkozókat, konferenciákat és bemutatókat szerveznek. Így a teljes felújítás elsősorban a tér hatékony felosztására és a külön területek kialakítására összpontosított. Ligia Seculici művész, halászatot inspiráló különféle kiegészítőket készített, a hagyományos étterem új életre kelt.

forrás:freshome.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

Kompakt játékos lakás

A minimalista lakásokban, ahol kicsik a helyiségek, fontos, hogy úgy adjunk személyiséget a tereknek, hogy …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..