Home / Lakberendezés és stílus / Eklektikus lakás Párizsban

Eklektikus lakás Párizsban

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Alexandra Magne a piacokon talált olyan kincseket, anyagokat amiket egy párizsi lakásba épített be létrehozva ezzel különböző stílusok keveredését. A Duplex République egy 111 négyzetméteres lakás Párizs 10. kerületében. A végeredmény harmonikus keveréke az ipari és a skandináv stílusnak.

A fő lakótér tartalmaz egy szinte szobrászati szintű lépcsőt, ami vékony fémlemezből készült. Két mustársárga karosszéket, amik jól illeszkednek a fekete-fehér grafikával díszített díszpárnához, mindezt berber szőnyeg és gyűrött textúrájú kanapé egészíti ki.

Industrial-stair

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

Javított, eredeti fagerendák futnak át a mennyezeten és a részlegesen nyitott második emeleten. Ezek mix-e tökéletesen ipari hangulatot hoz létre, eredetileg egy régi posta épülete volt a lakás helyszíne. A két gyermek szoba is tovább viszi ezt az eklektikus designt. A fiatalabb gyermek hálószobájában ragyogó, páva kék falat láthatunk.

forrás:freshome.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

Moscow-apartment-6

Moszkvai otthon vintage bútorokkal

Az orosz stúdió, az Oleg Klodt Architecture & Design egy régi házat restaurált Moszkva Rublevka ...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.