Dubaji IngatlanokKiemelt cikkeink

Dubajban budapesti áron új lakásokat kínálunk

Cégünk Dubaj és az egész Arab Emirátusokban értékesít ingatlanokat.
A cím pedig valós, tehát egy budapesti új építésű lakás áráért teljesen új lakást tudunk ajánlani Dubajban vagy az Arab Emirségek más városaiban.

Dubaj Medinat városrész, háttérben a Burj Al Arab épületével, mely a világ egyetlen 7 csillagos hotele. A Burj Al Arab mellett most épülő lakóparkban kínálunk luxus lakásokat budapesti árszínvonalon.

Természetesen nagyon függ az ár attól, hogy hol milyen lokációban helyezkedik el, milyen a kilátás, mekkora a mérete, hanyadik emeleten van és freehold vagy leasehold megoldásban lehet azt megvásárolni és persze nagymértékben változhat az ár a felszereltség és a szolgáltatások különbözősége miatt.

Dubaji városkép háttérben a Burj Kalifa épületével, mely a világ legmagasabb épülete mindaddig, ameddig meg nem épül az ennél is magasabb épület Dubajban.

Ez egy folyamatosan bővülő cikksorozat lesz és hamarosan online is elérhetővé tesszük az eladó ingatlanokat.
Legyen szó egy partmenti vagy belvárosi 60 emeletes toronyházban található és kertes lakórészben lévő lakásról, mi megoldást tudunk nyújtani.

Nem csak eladjuk a lakásokat, hanem igény esetén a partnerünkkel közösen üzemeltetjük, bérbeadjuk, karbantartjuk azt.

Éjszakai fény show a Burj Kalifa épületén

Dubajról nem úgy kell gondolkodni, mint valami elérhetetlen luxus dologról, hiszen egy személy, ha fapados légitársasággal utazik, akkor akár 80 ezer forint alatt, míg a prémium Emirates légijárattal mintegy 150 ezer forintért retúr jegyet válthat Dubaj-Budapest viszonylatban.
Az új igényes kivitelezésű lakások egymillió forintos négyzetméter áron elérhetőek, de a legluxusabb körülményeket és szolgáltatást nyújtó ingatlanok négyzetméter ára sem haladja meg a 2 millió forintos négyzetméterenkénti árat.

Az élet Dubajban, ha az éttermeket leszámítjuk, csak kis mértékben drágább, cserébe egy szinte rezsiköltségmentes életet kapunk, hiszen csak 4 hónapban kell elektromos energiát pazarolni az életünk komfortosabbá tételére, de azt is klíma formájában tesszük, hiszen 8 hónapig tavaszias az időjárás, a maradék 4 hónapban pedig nagy hőség van.

Burj Kalifa fényjáték nélkül az esti órákban

Ami nagyon fontos, hogy van olyan fejlesztő a partnereink között, aki 5 éven keresztül évi 8%-os hozamgaranciát biztosít, ami azt jelenti, hogy az 5. év végén a befektetésünk 40%-át visszakaptuk és az egész ingatlan a saját tulajdonunkban marad, melynek a hasznosításáról Ön dönt, hogy eladja, kiadja bérbe vagy éppen beköltözik családjával.

Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható hétköznap reggel 8-17 óra között és szombaton 9-13 óra között:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Tolnai Melinda: 100-as mellék (melinda@kp.hu)
- Zsebő Zsanett: 103-es mellék (zszs@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

Az igazi jó hír az, hogy lehetőség van arra, hogy egy ingatant több magyar magánszemély tulajdonolja, kvázi üdülési jogokat oszthatnak ki egymás között, de ami a legfontosabb, hogy itt mindenki tulajdoni lapra kerül, tehát 100%-os a biztonság. Ha 12 személy vásárol egy 120 millió forintos két hálószobás lakást, akkor fejenként 10 millió forint befektetésért minden évben egy hónapra kiadhatja vagy használhatja azt. De akár dönthet úgy a csapat, hogy nem használják, hanem megbízzák a vállalkozásunkat és mi üzemeltetjük azt egész évben.

Egy kép Dubaj belvárosáról. Sehol nincs ennyi felhőkarcoló egy utcában.

A dubaji árakról, különböző lehetőségekről, szolgáltatásokról folyamatosan friss információt fogunk adni az oldalunkon keresztül.

Dubaji városkép, háttérben a tengerrel

Fontos megjegyezni, hogy míg az egész világ bezárkózott a koronavírus miatt, addig Dubajban pezseg az élet, annyi szigorítással, hogy hajnal egykor be kell zárni a bároknak és nem lehetnek zenés szórakozóhelyek nyitva, de minden étterem, üzlet, sportlétesítmény és a tengerpart is használható.
Természetesen be kell tartani a higiéniás előírásokat és a maszk használatot, valamint érkezés előtt 72 órával készített negatív koronavírus tesztet kell felmutatni és érkezéskor is készítenek egyet teljesen ingyenesen és annak negatív eredménye után szabad mozgásunk lesz az emirátusokban, kivéve Abu-Dhabit, mert oda speciális szabályok vonatkoznak.
Dubajban is vannak megbetegedések, de az egészségügyi ellátás sokkal jobb és már hónapok óta zajlanak a védőoltások.

A kiutazó ingatlant vásárlók vagy céget alapítók ingyenes védőoltást kaphatnak teljesen legálisan és ingyenesen. Nincs várólista!

Ha Önt érdekli a dubaji élet, ingatlanvásárlás, cégalapítás, akkor legyen tagja Facebook oldalunknak és folyamatosan friss információt biztosítunk.

Ha kérdése van, írjon a dubai@kp.hu mail címre.


Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható hétköznap reggel 8-17 óra között és szombaton 9-13 óra között:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Tolnai Melinda: 100-as mellék (melinda@kp.hu)
- Zsebő Zsanett: 103-es mellék (zszs@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb