Lakberendezés és stílus

Drámai hatást keltenek a savval kezelt betonfelületek – egyedülálló felületkezelő az Ideal Work® által

Színváltoztató kémiai reakcióval javítja a betonpadlók minőségét és megjelenését az olasz Ideal Work® márka Acid Stain® felületkezelője, változatos, színes felületet adva a betonnak, amely akkor jön létre, amikor a fémsókat tartalmazó savas oldat reakcióba lép a szabad mésszel. Az Ideal Work® leírása szerint a folt által keltett hatások a természetes kő vagy az időjárás viszontagságai által generált patina árnyalataihoz hasonlítanak, és azt mondja, hogy a betonnak “gazdag és természetes szépséget” kölcsönöz.

A felületkezelés eredménye megismételhetetlen, de testre szabható, és hét standard szín áll rendelkezésre: páfrányzöld, borostyán, borostyán, terrakotta, barna, türkiz, ébenfa és jáde. Az Ideal Work® minden egyes projektet a felhasználás és a forgalom típusának megfelelően alakít ki. Az Acid Stain® könnyen karbantartható, és mivel a festék a beton részévé válik, nem pedig bevonja azt, a felület nem fakul, romlik, repedezik vagy hámlik. A padlóburkolatok mellett a Acid Stain® a lépcsőkön vagy akár a falakon és függőleges felületeken is működik.

Egyedi és megismételhetetlen
A savval kezelt padló igazán egyedi, amelyet a tervező és a megrendelő igényei szerint terveznek és építenek meg. Gondosan kiválasztott, fémsóvegyületekből származó savak alkalmazásával készül, amelyek behatolnak a betonba, és reakcióba lépnek a szabad mésszel, kémiailag megváltoztatva a színt, egyedi és tartós hatást elérve. Az eljárással változó, kontrasztos vagy áttetsző hatásokat lehet létrehozni, amelyek nagyon hasonlítanak a természetes kő árnyalataihoz vagy az időjárás által megkopott bevonatok idős, patinás megjelenéséhez. Az eredmény minden egyes felületen egyedi, és más festőanyagokkal nem lehet replikálni.

Egyedi és modern
A savval kezelt beton felkeltette a design stúdiók, építészek, tájépítészek, tervezők és dekoratőrök figyelmét, hogy beépítsék magánházak, loftok, közterek, üzletek, bemutatótermek, éttermek, éjszakai klubok, kocsmák, pavilonok, kiállítótermek, szállodák és bevásárlóközpontok kialakításába. Az Ideal Work® termékek és technológiák alkalmazkodóképességének köszönhetően minden egyes projektet a tervezett végfelhasználás típusának, valamint az általa támogatandó forgalom típusának és mértékének megfelelően értékelnek és terveznek. E kritériumoktól és az ügyfél egyedi követelményeitől függően döntenek a padló vastagságáról, a textúra típusáról (durva vagy sima), a felületkezelés típusáról és a padlóburkolat egyéb műszaki változóiról.

Praktikus és könnyen karbantartható
A kereskedelmi létesítmények és lakóprojektek egy könnyen karbantartható, színes padlóburkolatokkal tündökölnek az Acid Stain® eljárás alkalmazásával. Tartósság és kopásállóság szempontjából a savval festett beton jobb minőségű, mint az akrilfestékkel vagy más típusú gyantákkal kezelt betonfelületeké, amelyek gyorsan leválhatnak, kifakulhatnak vagy széteshetnek. A betonnal való kémiai reakciójuknak köszönhetően az Ideal Stain® savak a felület részévé válnak. Nem fakulnak, romlanak, repedeznek vagy hámlanak.

Nem csak padlókon alkalmazható
A Acid Stain® lépcsőkön és más függőleges felületeken is alkalmazható. Az építészek számára mostantól rendelkezésre áll egy olyan megoldás, amellyel egyedi és felejthetetlen környezetet hozhatnak létre, amelyet az Ideal Work® alkalmazói egyedi igényeknek megfelelően alakíthatnak ki és személyre szabhatnak.

Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható hétköznap reggel 8-17 óra között és szombaton 9-13 óra között:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Tolnai Melinda: 100-as mellék (melinda@kp.hu)
- Zsebő Zsanett: 103-es mellék (zszs@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

Az Ideal Work® Ideal Stain felületkezelő rendszerének előnyei, összegezve:

  • Egyedi és eredeti esztétika
  • Nincsenek illesztések; korlátok és megszakítások nélkül alkalmazható a meglévő felülettől függően.
  • A padló eltávolítás nélkül helyreállítható, egy gyors és tiszta folyamattal
  • Minimális vastagság, nincs változás a födém szintjében.
  • Nagy kopásállóság, tartósság.

Az Ideal Work® Ideal Stain felületkezelő alkalmazásának lépései:

  • Felület előkészítés
  • A speciális festék alkalmazása
  • Mosás
  • Mosás semlegesítővel
  • Védő tömítőanyag alkalmazása

További információért látogass el a gyártó weboldalára!

Forrás: www.dezeen.com & www.idealwork.com


Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható hétköznap reggel 8-17 óra között és szombaton 9-13 óra között:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Tolnai Melinda: 100-as mellék (melinda@kp.hu)
- Zsebő Zsanett: 103-es mellék (zszs@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb