Home / Celeb lakások / Donald Trump gyerekkori háza eladó

Donald Trump gyerekkori háza eladó

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

A legújabb amerikai elnök, Donald Trump, nem mindig élt arannyal borított palotákban. Az ingatlan vállalkozó, üzletember és televíziós személyiség egy furcsa, alulértékelt házban is élt New York-ban gyerekként.

Trump gyermekkori otthona Queensben található, a jelenlegi tulajdonosok, abban a reményben dobták most piacra, hogy Donald Trump neve megdobja majd az ingatlan értékét. A pár eredetileg 1.3 millió dollárra tartotta a házat, de úgy döntött végül, hogy inkább elárverezi az ingatlant. A licitálás 849,000 dollárral kezdődik és egy meg nem nevezett minimál árat szeretnének kapni érte.

2867185_9

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

A ház 1940-ben épült, és találunk benne egy étkezős konyhát tolóajtóval, ahonnan közvetlenül a gyönyörű nappaliba vezet az út. Valamint rendelkezik két autós garázzsal és találunk még egy teljesen befejezett pincét is. A házat végül azért adták el, mert Trump apja épített egy nagyobb házat a családnak. Annak ellenére, hogy ez a tágas ház Queensben található és Trump gyermekkori otthona, nem tekinthető drágának.

forrás: celebrityhousepictures.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

metallica-guitarist-kirk-hammetts-san-francisco-home-lists-for-16m3

Kirk Hammett otthona

Míg a Metallica szólógitárosa Kirk Hammett igazi kemény rocker a színpadon, a színpadon kívül azonban ...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.