Modern és luxus házak

Divatos lakberendezés időtlen eleganciával

Az F-House egy 590 négyzetméteres otthon, mely egy fiatal család számára épült, a fehéroroszországi Minszkben. A projekten a LEVEL80 Architecures építészei dolgoztak, a tervezéstől a kivitelezésig.

A megrendelők a divatiparban dolgoznak, így a belső kialakításakor ragaszkodtak a stílusos időtlen eleganciához, ahol modern, dizájner bútorok töltik ki a praktikus és tágas belső tereket. A kifinomult vörös-barna színek a fekete, a fehér és a szürke árnyalatokkal együtt egy nyugodt, ám mégis határozottan luxus megjelenésű palettát alkotnak.

A fa, kő, üveg és fém könnyed egyensúlyt alkot a modern és természetes anyagok között. Az ablakok hatalmas kiterjedése lehetővé teszi, hogy a táj a változó évszakokkal fő szereplővé váljanak a belső terek áramlásában.

Egy csodálatos kétszintes luxus nappali áll a ház központjában, lágyszürke és egyedi vörösesbarna szétszórt párnákkal és dizájner bútorokkal berendezve. Az üvegkorlátos lépcső tetején, a galériaszinten egy otthoni könyvtár található. A lépcsőfokok, a galériaszint oldala és a könyvespolcok egyaránt ugyanazon meleg fa tónussal zökkenőmentesen illeszkednek egymáshoz, amelyet élesen ellensúlyoznak az éles fekete elemek.

A lépcső másik oldalán, a nyitott terű lakóterület közepén, egy étkező és konyha található, szintén formális légkörrel. Faburkolt panelek vezetnek ki a konyhaterületről, ahol az első ajtó mögött egy otthoni irodába található. Tekintettel arra, hogy az irodahelyiség szomszédos a nappali / konyha és étkezővel, különös figyelmet fordítottak a csendes szint megteremtésére, amelynek eredményeként néhány falat hangszigetelő panelekkel láttak el. A következő dupla ajtó egy hatalmas gardrób szobába nyílik.

Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Zsebő Zsanett: 100-as mellék (zszs@kp.hu)
- Hauser Orsolya: 101-es mellék (orsi@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

A ház T alakú elrendezéssel rendelkezik, mely függőleges, egyszintes szárába egy fedett úszómedence található. A helyiség egyik oldalát hatalmas ablakok egyesítik a kerttel.

A korábban említett könyvtár egyfajta előszobaként szolgál a kétszintes nappali és a hálószobák között. A vendégszoba és a fő hálószoba dekorációja ekvivalens, a kétágyas mester- hálószoba, azonban rendelkezik saját fürdőszobával és gardróbhelyiséggel. A mester lakosztály fürdőszobájában gesztenye és fahéj színeket kombináltak. A gyermekek szobájában a vörös agyag árnyalatait egy stílusos mély zölddel helyettesítették.

A közös fürdőszobában világos zsálya és halvány zöld csempe alkot derűs hangulatot. A házban továbbá egy szauna is található, mely kerülete fehér LED világítással van kiemelve.

Forrás: www.home-designing.com


Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Li Nicole: 100-as mellék (nicole@kp.hu)
- Hauser Orsolya: 101-es mellék (orsi@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

Címkék

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Back to top button
Close