Karácsonyi ajándék: Aki velünk építtet, annak ingyenes a gépészeti és villamos, valamint a statikai szakág elkészítése és a hővisszanyerős szellőztető rendszer!

Lakberendezés és stílus

Bolt design Torontóban

A csúcskategóriás fejhallgatókkal, fülhallgatókkal, erősítőkkel és audió kiegészítőkkel foglalkozó bolt designját – a Batay-Csorba Architects tervezte Torontóban.

Az építészek elhagyták a tipikus kiskereskedelmi sablont, és a komoly, a hangzásokért szenvedélyesen rajongó vásárló közönség számára kialakított belső teret álmodtak meg – egy olyan helyet, amely “a zenehallgatás és a tesztelés folyamatának rituáléját” lehetővé teszi. A belső tér bársony kárpitozása, a füstölt tölgy felületek jelzik a gazdag anyaghasználatot, ami kellemes hangulatot teremt.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Nem ritka, hogy a látogatók órákat töltenek el a Headfoneshopban – amit a bolt ösztönöz is – a cég weboldalán felhívják rá a figyelmet, hogy szinte mindent ki lehet próbálni a saját eszközökkel összepárosítva. A komoly design a belépés pillanatában nyilvánvalóvá válik. A fémlemezek elrejtik a felesleges zsinórokat, amik zavarnák az összképet. Vessen egy pillantást erre a nagyszerű boltra.

forrás:robbreport.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb