Celeb lakások

Betekintés Kim Kardashian és Kanye West meglepően üres otthonába

Kim Kardashian és Kanye West világszerte ismert nevek, különösen az extravagáns életmódjukról, tehát nem meglepő, hogy a sztárpár legújabb fészke egy egész kúria, amely egy kicsit több mint 22 millió dollárba került. De a valódi történet itt a további 20 millió dolláros felújításról szól, az ingatlan birtokba vétele után. A projekt pontos részletei természetesen homályosak, mivel a két celeb magas fokú adatvédelmet próbál fenntartani, de Kim készített néhány interjút, sőt, saját képeit és YouTube-videóit is közzétette a villa felújításának végeredményéről.  

A pár 2013-ban vásárolta meg a kaliforniai Hidden Hills ingatlant, de úgy döntött, hogy végrehajtják a mega felújítást, mielőtt- négy évvel később- be költöznének. A lakóterek nyitott koncepcióban épültek, modernizált bútorválasztékkal. Természetesen káosznak jele sincs, és minden dekorációs darab „minimalista”.

Kim Kardashian megosztott képeiből azt is láthatjuk, hogy a folyosók és a lépcsők élesfehér és szinte semmi vagy csak nagyon kevés bútor található. Valójában nincsenek falikárpitok, asztaldíszek és szőnyegek sem. Minden kopár és vitathatatlanul hideg.

A szociális média válaszainak a belső terekre adott véleménye alapján majdnem teljes az egyetértés, legtöbben ragaszkodnak ahhoz, hogy biztosítsák azt az otthonuk dekorációját, amely véleményük szerint nélkülözhetetlen, továbbá fényképek, grafikák, virágok és gyermekjátékok is megjelennek egy “normális” otthonban (olyasmik, amik különösen hiányoznak egy négy kisgyermekes házban).

Egy másik feltűnő tulajdonság az otthon szinte teljes színhiánya. Nehéz elképzelni, hogy egy négygyermekes családi házban bármi is tiszta legyen, nem is beszélve arról, hogy még a fürdőszoba is csupa fehér. 


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Saját szavaival Kim a helyet „minimalista kolostornak” írja le. Több mint 1400 négyzetméteren- nyolc hálószoba és tíz fürdőszoba sok helyet foglal el, de annyira csupasz, hogy inkább összehasonlítható egy mentális intézménnyel vagy egy elhagyott múzeummal, mint egy kolostorral. Persze a legtöbb ember arra kíváncsi, hogy miért választana egy ilyen egyszerű megjelenésű, dekoráció nélküli otthont, ha annyi pénz van a markukban? Személyes stílus kérdése – nagyon személyes stílus, tekintetbe véve azt a tényt, hogy Kanye kéz a kézben dolgozott az építészekkel és a tervezőkkel a projekten.

A formatervezés sok elemét Axel Vervoordt, belga művészeti kereskedő és belsőépítész dolgozta ki. Kanye azonban végig részt vett a felújítás során, és ha meghallotta, hogy valaki kérdőre vonta a kreativitását a belsőépítészet terén, akkor az a személy könnyedén a munka keresők listáján találta magát. 

A fő fürdőszobában egy olyan kád található amely elég nagy ahhoz, hogy mind a négy gyerek elférjen benne egyszerre, és a teljes mennyezet egy fény “doboz”. A mellékelt hálószobában egy 130 hüvelykes tévékészülék is be van építve, amely egy gombnyomással elrejthető a falban. Még a kapcsolókat is minimalista módon tervezték, doboz nélkül. Ehelyett úgy néznek ki, mint három kis gomb a falon.

Meglepő módon az egyik lány szobában készített felvételen látszik, hogy a falakat enyhén pigmentált halvány rózsaszínűre festették, azonban itt is fellelhető az egyes árucikkek teljes hiánya.

Az Architectural Digest interjújában Vervoodt azt mondta: “Nagyon mély beszélgetések zajlottak az gondolkodásról és a csend fontosságáról.” Aztán elmagyarázta, hogy ez hogyan befolyásolta a tér kialakítását, és hozzátette: „Kanye és Kim valami teljesen újat akartak. Nem a dekorációról beszélünk, hanem egyfajta filozófia arról, hogy hogyan élünk most és hogyan fogunk élni a jövőben. Megváltoztattuk a koncepciót, megtisztítva, és folyamatosan arra törekedve, hogy tisztábbá és rendezetté tegyük azt. 

Forrás: www.dornob.com

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb