Home / Lakberendezés és stílus / Bájos otthon Brooklyban

Bájos otthon Brooklyban

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Néhányan azt szeretnék hogy otthonuk meleg és barátságos legyen, mások azt szeretnék, hogy jól nézzen ki, mások pedig, hogy szórakoztató legyen vendégeket fogadni, partykat szervezni.

Ez a ház Brooklynban, az USA-ban mind az emberek, mind a macskák igényeit kiszolgálják. A tulajdonosok azt akarták, hogy a ház szép és barátságos otthont nyújtson nem csak nekik, de két macskájuknak is. A BFDO Architects csapata nagyszerű munkát végzett a ház testreszabásával, egy tökéletes hibridet készítettek.

Project: 10th Avenue Architect: Barker Freeman Design Office Stylist: Brice Gaillard Location: Brooklyn, NY

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

A ház egy hatalmas könyvespolcrendszert kapott, amely egy egész falat beburkol, magában foglal speciálisan beépített polcokat és rámpákat, amelyeken a macskák felmászhatnak és megfigyelhetik a teljes nappalit. A nappaliban lévő könyvespolc lehetővé teszi a tulajdonosoknak, hogy bemutassák széleskörű könyvkollekciójukat ugyanakkor bujkáló tereket kínálnak a macskáknak, ahova elmenekülhetnek a vendégek elől.

forrás:homedit.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

10 ötlet a kihasználatlan sarkokhoz

Mindannyiunk rendelkezik vele. Bizony, ez az egyik sarok az otthonunkban, ami csak egy kicsit különbözik …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.