Modern és luxus házak

Az üvegkabin, amely az Atlanti-óceán felett lebeg

Az építészet szabadságának gyakran a fizika törvényei és az építési szabályok szabnak határt. A Yakusha Design az „Air Cabin” projektjének megalkotása során azonban kétség kívül szabadon engedte fantáziáját, egy full panorámás üvegszerkezet formájában, mely egy sziklafal peremén, egy függőleges oszlopra rögzítve lebeg az Atlanti Óceán hullámai felett.

Egy szörfösnek tervezték a magas sziklafal peremén elhelyezett házat, mely alapját újrahasznosított betonból készítették, amely beleolvad a sziklákba, úgy tűnik, mintha az oszlop egyszerűen csak be lenne ütve a helyére. A nyílt koncepciójú 48 négyzetméteres otthon rendkívüli kilátást nyújt az Atlanti-óceánra.

A tervezők szerint a ház koncepcióját a hagyományos világítótornyok ihlették, melyek úgy emelkednek ki a sziklából, mint egy jeladó. A ház fő szerkezeti eleme, az oszlop tartalmazza a ház közműveit is. Az integrált redőnyök kívánt esetben teljes privát szférát nyújtanak, és az összes bútor alacsony a talajhoz képest, hogy fokozza a légiesség érzetét- így a ház valóban olyan érzést kelt, mintha az a levegőben lenne.

„A belső kialakítás szabad, így semmi sem zavarja a kilátást. Stílusban a modern geometriai stílusok kombinációja jelenik meg: egyenes vonalak, a kanapék lekerekített formái, kerek lámpák. Az anyagpalettán szerepel a szalma, nyers rönk fa, a dekoráció pedig egy kicsit ázsiai irányba mutat az alacsony étkezőszékekkel, és szőnyegekkel. A fürdőszobában egy speciális üveget használtunk mely átlátszósága állítható. ”

Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Zsebő Zsanett: 100-as mellék (zszs@kp.hu)
- Hauser Orsolya: 101-es mellék (orsi@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

Az effajta, drámai építészet tele van ellentmondásokkal, ahogyan az egyébként természetes körülményeket átlépik, hangsúlyozva az emberi dominancia vitathatatlan érzetét.

Forrás: www.dornob.com


Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Li Nicole: 100-as mellék (nicole@kp.hu)
- Hauser Orsolya: 101-es mellék (orsi@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

Címkék

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Back to top button
Close