Karácsonyi ajándék: Aki velünk építtet, annak ingyenes a gépészeti és villamos, valamint a statikai szakág elkészítése és a hővisszanyerős szellőztető rendszer!

Lakberendezés és stílus

Az ókori Görögország ihlette dekoráció a következő nagy dobás a lakberendezésben

A vintage trendek a lakberendezésben nem újdonságok. A midcentury modern örökzöld esztétikájától kezdve a viktoriánus korszakból származó csavarokig, amelyek a cottagecore-tól a grandmillennializmusig mindenben felbukkannak, nyilvánvaló, hogy a lakberendezés világának trendteremtői majdnem annyira hátrafelé néznek inspirációért, mint amennyire előre.

Klasszikus dekoráció, gondosan megválogatott ókori görög részletekkel.

Most egy új trend bontakozik ki, amely a vintage-t a következő szintre emeli. De ahelyett, hogy visszapörgetnék az idő kerekét több mint 100 évvel, a tervezők beülnek a közmondásos időgépükbe, hogy visszatekintsenek a történelem még korábbi évszámaiba – egy olyan korba, amikor a tóga volt a norma, és Arisztotelész még mindig a színpadon volt: Az ókori Görögország.

Bármi legyen is az oka az újonnan felfedezett népszerűségnek, kétségtelen, hogy az ókori Görögország ihlette dekoráció az év egyik legforróbb trendjévé válik. A Pinterest 2022-es trendjelentése szerint a hellenisztikus motívumokra irányuló keresések száma egyre nő. A korinthoszi oszlopoktól kezdve a szoborművészetig és a kettő között mindenig, az emberek újra érdeklődést mutatnak a görögség iránt.

Szeretnéd becsatornázni a saját belső őseid? Meglepően könnyű egy cseppnyi ‘Krisztus előtti’ merészséget vinni a lakóterekbe – oszlopok szükségessége nélkül. Az alábbiakban bemutatunk néhány jellegzetes darabot, amelyekkel bármelyik otthon gyorsabban felzárkóztathat az új trendhez, mint amennyi idő alatt elfordul egy napóra.

Mellszobrok

Ha az ókori görög dekorációra gondolsz, valószínűleg a mindenütt jelen lévő klasszikus mellszobor jut eszedbe először. Ez a hagyományos kiegészítő, amely az ókorban szabványos dísz volt, nagyszerű módja annak, hogy saját hellenisztikus részletet vigyen az otthonodba.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Mediterrán paletta

Nem kötelezted el magát a teljes görögség mellett? Kísérletezz azzal, hogy egy-egy színfoltot adsz a helyiséghez, amely a görög szigetek világos, napfényes érzését idézi. Kezdd egy szigorúan fehér háttérrel az örökké klasszikus megjelenésért, majd dolgozz bele néhány Görögország inspirálta részletet függönyök, díszpárnák vagy falidíszek formájában, a csodálatosan mediterrán megjelenésért.

Mintás hatalom

A kulcsmintát az ókori Görögországban mindenhol láthattuk, az épületektől kezdve a kerámiákig. Még ma is felismerhető, ez a dicsőségesen görög minta tökéletesen idézi az ókori hangulatot, még a modern világban is.

Klasszikus fogalmak

A klasszikus korszakban a szimmetria uralkodott. Ma tökéletes módja annak, hogy egy kis klasszikus hangulatot vigyél otthonodba. Gondolj az egyensúlyra, az egymáshoz illeszkedő darabokra és a rendezett szimmetria általános érzésére.

Az ókori Görögország által inspirált lakberendezés a legújabb a nosztalgiautazás dizájntrendek sorában. Próbálj ki néhányat ezek közül a tippek közül otthonodban!

Forrás: www.dornob.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb