Home / Lakberendezés és stílus / Apartman modern skandináv bájjal

Apartman modern skandináv bájjal

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Nagyon nehéz, megtalálni azt a lakást, amely tökéletes minden szempontból. Mindegyiknek megvan a maga előnye és hátránya, ez nem mindig kiegyensúlyozott, de ha a kellemetlenségeket, az előnyünkre formáljuk, akkor a lakást az otthonunknak érezhetjük.

Nézzük ezt a példát. Ez az apartman Vilnius városában, Litvániában található. Belső terét alakította át Indre Sunklodiene építész és a Studio Interjero Architektura. A lakás két szinten van kialakítva és mindegyik szint rendelkezik saját funkcióival és dekorációval.

Vilnius-apartment-features-a-cozy-living-and-dining-area

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

A tervezők úgy döntöttek, hogy tökéletesen ötvözik egymással az élő és az étkező területeket. Kényelmes kanapé modulokkal kiegészített központi ülősarkot hoztak létre. Az egyik oldalon fehér téglafal van, amely polcrendszerrel van ellátva, fémkerettel és fából készült kockákkal rendelkezik. A túloldalon tárolóegység látható, amely a falak mentén halad, és kényelmes padhoz ér az étkezőasztalhoz. Nézze meg a lakást képgalériánkban és mondja el

véleményét!

 

forrás:homedit.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

Étterem felújítás Romániában

A Sabres étterem a romániai Timisoara-ban található halétterem, amely 12 évvel ezelőtt született. A közelmúltban …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..