napi hírmorzsák

A Wyze új ajtózárja ujjlenyomattal nyitható

Az ajtózár-technológia gyorsan zárkózik fel a mobiltelefonok fejlődéséhez, így a modern ujjlenyomatos feloldás több új modellben is elérhető. Az egyik új lehetőség, a Wyze okos tech cég Lock Boltja egy megfizethető verzió, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egy másodperc alatt kinyissák az ajtót.

A Wyze Lock Bolt ujjlenyomattal egy pillanat alatt kinyitja az ajtót.

A Lock Bolt legjobb és legrosszabb tulajdonságai:

Gyors Míg sok más intelligens ajtózárnak több másodpercig tart a teljes feloldás, a Wyze verziója lenyűgöző, fél másodperces reakcióidővel büszkélkedhet. Ez nagyobb biztonságérzetet jelent, ha tudod, hogy nem kell a sötét verandán lófrálnod, várva, hogy kinyíljon az ajtó.

A grafikon a Wyze Lock Bolt meghatározó jellemzői ábrázolja

Fokozott biztonság Mivel a Lock Bolt akár 50 ujjlenyomat tárolására is képes, könnyedén azonosítja az összes jogosult felhasználót. Emellett akár 20 különböző billentyűzetkódot is képes tárolni, és rendelkezik egy ‘antipeep’ funkcióval, amely lehetővé teszi, hogy véletlenszerű számjegyeket adjon a kód elejéhez vagy végéhez, hogy elriasszon bárkit, aki megpróbálja kikémlelni a titkos számokat. A zár azonban nem rendelkezik hagyományos kulcs használatának lehetőségével.

A Wyze Lock Bolt retesze és billentyűzete

Automatikus zárás Bár nem igazán programozható, a készülék rendelkezik automatikus zárási funkcióval, amely egy meghatározott idő után bezárja az ajtót. Ez biztosítja, hogy az ajtó éjszaka is zárva maradjon, még akkor is, ha valaki későn jön be rajta, és elfelejti kézzel bezárni. Mivel azonban nincsenek ajtóérzékelők, amelyek jeleznék a zárnak, hogy az ajtó nyitva vagy zárva van-e, a zár akkor is zárt állásba fordulna, ha az ajtó nyitva lenne.

A Wyze Lock Bolt okostelefonos alkalmazása

Korlátozott csatlakoztathatóság A Wyze Lock Bolt Wi-Fi helyett Bluetooth-t használ a kísérő okostelefon-alkalmazáshoz való csatlakozáshoz, ami korlátozza a távoli funkciók hatótávolságát. A felhasználók az alkalmazáson keresztül csak a zár Bluetooth 5.0 16 láb sugarú körzetében zárhatják és nyithatják ki az ajtót, és nincs lehetőség intelligens otthoni integrációra. Ez azt jelenti, hogy az ajtó nem vezérelhető, amikor nem tartózkodik otthon, nem állíthat be időbeosztást, és nem működtethető Alexa vagy Siri hangutasításokkal.

Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható hétköznap reggel 8-17 óra között és szombaton 9-13 óra között:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Tolnai Melinda: 100-as mellék (melinda@kp.hu)
- Zsebő Zsanett: 103-es mellék (zszs@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

Felhasználói előzmények A Wyze alkalmazásba bejelentkezve (amelynek továbbra is az ajtó Bluetooth hatótávolságán belül kell lennie) a felhasználók hozzáférhetnek a zárat nyitó személyek nyitásának módjáról és idejéről szóló feljegyzésekhez, így nyomon követheti a házon belüli és kívüli forgalmat.

A Lock Bolt vízálló külsővel és hosszú akkumulátor-üzemidővel rendelkezik

Hosszú élettartamú akkumulátor A kizárólag Bluetooth-alapú megoldás egyik előnye, hogy a Lock Bolthoz mellékelt négy AA elem élettartama sokkal hosszabb, mint a Wi-Fi-s változatoké. A Wyze Lock Bolt 10-12 hónapig bírja egy elemkészlettel, míg a Wi-Fi csatlakoztatású zárak esetében ez csak három-hat hónap. Ha az elemek véletlenül lemerülnek, mielőtt esélye lenne kicserélni őket, bármikor feltöltheted a zár alján található USB-C porton keresztül, ami eléggé feltölti a kód beviteléhez és az ajtó feloldásához.

Megfizethető Míg a legtöbb intelligens ajtózár 150 és 300 dollár között mozog, a Wyze ujjlenyomatos modelljét mindössze 69,99 dollárért kínálják. A Lockley Flex Touch with Biometric 3D Fingerprint például egy hasonló Bluetooth-os verzió, de több mint kétszeres áron, 159 dollárért árulják, míg az eufy Security Smart Lock Touch még ennél is többért, 169 dollárért. A Wyze ára határozottan elfogadhatóbbá teszi a hátrányokat. A még jobb üzletért a Wyze Cam Plus előfizetők további 10 dollárt kaphatnak a normál árból.

Forrás: www.dornob.com


Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható hétköznap reggel 8-17 óra között és szombaton 9-13 óra között:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Tolnai Melinda: 100-as mellék (melinda@kp.hu)
- Zsebő Zsanett: 103-es mellék (zszs@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb