Lakberendezés és stílus

A világ első bútor-előfizetési szolgáltatása

2020 rendkívüli évnek mondható. A koronavírus-világjárvány emberek milliárdjainak életét megváltoztatta, és arra kényszerített, hogy otthonaikban irodahelyiséget, munkaterületet alakítsanak ki. Egy jól megalapozott japán cég ennek hatására pedig egy innovatív szolgáltatással rukkolt elő, a világ első bútor- előfizetése formájában.

A bérelhető bútorok lehetősége már régóta elérhető, ám a MUJI, egy japán cég, amelynek világszerte 700 üzlete van, és óriási termék tapasztalattal rendelkezik, több mint 7000 különböző árucikkel, a ruházattól kezdve a háztartási készülékekig és az élelmezésig, olyan ikonikus darabokat ad bérbe, amelyek reprezentatívak az a legfrissebb trendekben. Noha egyesek minimalistának nevezhetik a MUJI termékeit, a társaság, átvitt értelemben, másként látja őket: „a rendkívül racionális gyártási folyamatból származó MUJI termékek éles vonalakkal rendelkeznek, de nem a minimalista stílus értelmében. Olyanok, mint az üres edények. Az egyszerűsége és az üressége adja a végső egyetemességét, magában foglalva minden ember érzéseit és gondolatait.”

A havi szolgáltatás olyan lehetőségeket kínál, mint például egy alapvető asztal és szék kombinációja, mindössze havi 7,50 dollárért, kb. 2200 forintért, ami különösen nagyszerű, ha valakinek nincs hosszú távon szüksége rá. Természetesen, ha változik a terv, akkor feliratkozhatsz az egy éves csomagra, ami akár négy évre is megújítható. És ki tudja? Lehet, hogy annyira megtetszik a bútor, hogy végül úgy döntesz, hogy megvásárolod. Bár a cég jelenleg az ideiglenes lakókra koncentrál, az ötlet ugyanúgy vonzó a hosszabb távú bérlők számára is, vagy a szabad szelleműeknek, akik gyakran költöznek, és nem akarnak nehéz bútorokat cincálni egyik helyről a másikra.

A szolgáltatás kezdetben csak Japánra korlátozódik, bár a társaság azt tervezi, hogy végül tovább bővíti azt. Amellett, hogy a felhasználók iroda, hálószoba és nappali berendezések százai közül válogathatnak, Tokió lakosai igénybe vehetik a cég virtuális szolgáltatását is, amely megkönnyíti az egyes terek elrendezését: a „Petit Renovation” elnevezésű megoldás keretein belül a tervezők két elrendezést készítenek minden háznak, a meglévő bútorok felhasználásával, opciókat alkotva az újonnan bérelt darabok elhelyezésére. Egy másik lehetőség is elérhető az ügyfelek számára, mely során a cég egy online szakértője veszi fel velük a kapcsolatot, aki javaslatokat ad az ügyfél igényeinek megfelelő hely megtervezéséhez.

Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható hétköznap reggel 8-17 óra között és szombaton 9-13 óra között:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Tolnai Melinda: 100-as mellék (melinda@kp.hu)
- Zsebő Zsanett: 103-es mellék (zszs@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

Az előfizetési szolgáltatás nemcsak olcsó lehetőséget kínál a havi bútorkölcsönzésre, hanem olyan minőségi bútorokat is, amelyekhez egyébként nehéz lehet hozzájutni a globális világjárvány idején. Amellett, hogy az emberek többsége nem szívesen megy bevásárló túrákra, a baktériumok terjedése miatt, sok gyártó lemaradt a termeléssel a leállások és az ellátási láncon belüli problémák miatt. A rövid távú bérlés megoldja az otthoni iroda azonnali felállításának, és lehetővé teszik a bérlőnek, hogy egyszerűen visszaküldje a bútorokat, ha később fix megoldást találnak, amely jobban megfelel az igényeiknek.

Noha a szolgáltatás kényelme nyilvánvalóan annak egyik nagy előnye, egyeseknek azonban problémája lehet a korábban használt bútorok használatával. Ezenkívül ezekben a gazdaságilag kiszámíthatatlan időkben sokan inkább hajlandóak megelégedni a bútorokkal, amijük jelenleg van, mint extra költségekkel számolni a bútorok bérleti díjáért. Minden esetben, tudjuk, hogy ez a lehetőség elérhető, legalábbis Japánban.

Forrás: www.dornob.com


Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható hétköznap reggel 8-17 óra között és szombaton 9-13 óra között:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Tolnai Melinda: 100-as mellék (melinda@kp.hu)
- Zsebő Zsanett: 103-es mellék (zszs@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb