napi hírmorzsák

A Kohler intelligens WC-jei fejlett technológiai funkciókkal van felszerelve

A Kohler globális fürdőszobamárka intelligens WC-kialakításait úgy tervezték, hogy ötvözzék az elegáns dizájnt a fejlett technológiai funkciókkal.

A Kohler piacra dobta a Numi 2.0, Eir, Innate és Veil intelligens WC-ket, amelyek mindegyike fejlett technológiai funkciókkal rendelkezik – a fűtött üléstől a beépített éjszakai világításig.

A márka Numi 2.0 WC-je modern, szögletes dizájnnal rendelkezik, és a Kohler többféle csatlakoztathatósági funkciót is tartalmazó intelligens otthon kollekciójának része. A WC a víztakarékosság jegyében készült, és tisztító és szárító funkciókat, valamint fűtött ülőkét kínál. A Numi 2.0 kiváló minőségű hangszórókkal is rendelkezik, amelyek párosíthatók a felhasználó eszközeivel, valamint egy olyan világítási rendszerrel, amely képes reagálni a zenére.

Numi 2.0

A WC-be az Amazon Alexa otthoni asszisztensét is beépítették, amely hangvezérlési funkciókat kínál. A WC technológiai funkciói a Kohler Konnect iOS és Android alkalmazás segítségével személyre szabhatók is.

Eir

A márka Eir modellje ferde kialakítású, és dekoratív fémgyűrűvel szerelhető fel. A dizájn tápkábelei és a vízellátás diszkréten elrejtve vannak, a WC pedig fűtött ülőkével rendelkezik, amely kéz nélkül nyitható és zárható. Személyi tisztítási és többszörös tálmosási lehetőséggel is rendelkezik. A WC funkcióit egy érintőképernyős távirányítóval lehet vezérelni.

Innate

A Kohler Innate WC-je állítható bidé opciókat tartalmaz, beleértve a víznyomás és a hőmérséklet szabályozását, és úgy tervezték, hogy UV-fény segítségével tisztítja magát. Kézi távirányítóval is vezérelhető, és automatikus fedéllel, automatikus szagtalanítással és automatikus öblítéssel is rendelkezik. A WC beépített éjjeli lámpával, meleglevegő-szárítóval és vészhelyzeti tartalék öblítéssel is rendelkezik.

Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható hétköznap reggel 8-17 óra között és szombaton 9-13 óra között:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Tolnai Melinda: 100-as mellék (melinda@kp.hu)
- Zsebő Zsanett: 103-es mellék (zszs@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

Veil

A Veil modell kortárs, nem feltűnő tojásdad kialakítású, a Kohler ergonomikus French Curve WC-ülőkéjének beépítésével. A Veil emellett tartalmaz egy kéz nélküli automata ülőkét és érintőképernyős távirányítót, valamint egy többfunkciós bidét is, öntisztító funkciókkal. A távirányítóval beállíthatók a bidé kényelmi funkciói, a fűtött ülés, a szárító, a szagtalanító, az éjszakai fény és az öblítésvezérlés. A Kohler szerint a Veil kétfúvókás öblítési rendszere évente 6000 gallon vizet takarít meg egy hagyományos, 1,6 gallonos WC-vel összehasonlítva.

A Wisconsinban alapított és ma már több mint 50 gyártási helyszínt látó Kohler a fürdőszobai és konyhai termékekre specializálódott. A vállalat bútorokat, csempéket, motorokat és generátorokat is készít, valamint a Destination Kohler márka keretében luxus üdülőhelyeket és golfpályákat is üzemeltet.

Forrás: www.dezeen.com


Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható hétköznap reggel 8-17 óra között és szombaton 9-13 óra között:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Tolnai Melinda: 100-as mellék (melinda@kp.hu)
- Zsebő Zsanett: 103-es mellék (zszs@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb