Karácsonyi ajándék: Aki velünk építtet, annak ingyenes a gépészeti és villamos, valamint a statikai szakág elkészítése és a hővisszanyerős szellőztető rendszer!

Lakberendezés és stílus

A Hygge művészete

A tél beálltával és a koronavírus okozta leállások ismétlődésével országszerte, sokan keressük azt az érzést, amely általában az ünnepi szezonnal társul. A belső kényelem, amikor egy pillanatra a világon minden rendben van. Kellemes élményekkel jár, mint például egy összejövetel a barátainkkal vagy a ropogó tűz mellett üldögélés, egy forró itallal a kezünkben. Gondolj a szeretteid szoros ölelésére, pihe-puha takarókra, hangulatvilágításra vagy egy kiadós, őszinte nevetésre. Bár ezek között nincs érdembeli összefüggés, egy közös azért van bennük- az érzés, amit okoznak: az elégedettség érzése.

Számos nyelvben létezik kifejezés erre az érzésre. A népszerű dán „hygge” kifejezés azonban egyfajta életérzéssé vált az elmúlt évek során. Természetesen ez nem csak a hideg hónapokra vonatkozik; a hygge bármikor jelen lehet amikor kellemes légkörben találjuk magunkat.

A 2020-as őrület után igazán ránk fér egy perc nyugalom. Ki tudja, hogy vajon valaha visszatérhetünk-e a valaha megszokott normális életünkhöz. A hygge azonban segíthet átvészelni az elkövetkezendő hetek és hónapok bizonytalanságát. Íme négy módja a kedélyes hygge- érzés otthonodban való megteremtéséhez:

Fényerő A hygge alapját a tökéletes fényerő megteremtésével érdemes kezdeni. A fehér fényforrások helyett törekedj a tompa, meleg fényekhez. Ehhez használj gyertyákat, vagy apró izzókat, vagy akár LED-es izzófüggönyöket, amelyek azonnal otthonosítják a teret.

Textúra Nincs is szívmelengetőbb egy pihe- puha takaró érintésénél. Használj plüss díszpárnákat, műszőrme szőnyegeket, gyapjú fürdőköpenyt, stb…


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Egyszerűség A hygge a bonyolultsággal és a káosz ellentétje. Meleg, semleges tónusú lakberendezéssel és kiegészítőkkel alakítsd ki a saját “nyugalom szigeted”.

Tökéletlenség A hygge szerint semmi sem tökéletes, és minden úgy jó ahogy van. A körülötted lévő kis szabálytalanságok elfogadása segíthet a hygge érzés megteremtésében. A hygge létezhet egy apró lakásokban, és a legluxusabb, legnagyobb kúriákban is.

Forrás: www.dornob.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb