Karácsonyi ajándék: Aki velünk építtet, annak ingyenes a gépészeti és villamos, valamint a statikai szakág elkészítése és a hővisszanyerős szellőztető rendszer!

Lakberendezés és stílus

A Hermès egy kézzel festett beltéri falut hozott létre a 2021-es milánói Design Week rendezvényen

A technológia lehetővé tette számunkra a kapcsolatok fenntartását a járvány okozta távolságok ellenére, de eközben még többet vesztettünk azokból a kézzelfogható, fizikai interakciókból, amelyek már elkezdtek erodálódni, a COVID-19 berobbanását megelőzően. A 2020-as milánói tervezési hét diadalmas visszatérésére, miután 2020-ban lemondták az eseményt, a francia Hermés luxusmárka jellemzően drámai módon akarta helyreállítani a testiség és az anyagiasság érzését. Kiállításuk átalakította a fedett udvart a La Pelota helyszínen rusztikus, textúrájú szerkezetek apró falujaként, merész grafikai mintákkal és élénk árnyalatokkal díszítve.

A francia luxusmárka apró falu-szerű kiállítása a milánói Design Week 2021-en tökéletes kirakatnak bizonyult új bútordarabjai számára. A narancssárga homokágyon nyugvó öt organikus formájú „házikó” adja az új Hermés kollekció alapját, a más tervezők által válogatott tárgyak és szövetek mellett. A La Scala-nak dolgozó díszlettervező csapat Charlotte Macaux Perelman segített a magával ragadó környezetet kialakítani, amely olyan érzést kelt a látogatókban, mintha távoli helyekre utaztak volna, hogy finoman kidolgozott kincseket fedezzenek fel.

A tervezők a hagyományos kultúrákból merítettek ihletet, amelyek földből, mészből vagy agyagból építik népies szerkezeteiket, és kézzel festik a külsőjüket. A kockás minták, az átlós vonalak, a kockák és a Hermés -tervekben általánosan megtalálható egyéb motívumok a grafikai tervezést az építészet skálájára növelik. A szerkezetek egy új irányzatot képzelnek el, amelyben az organikus anyagokat modern nyomatok egészítik ki a külső felületeken.

De persze ez a kis falu csak a kezdete az élménynek. Ahogy az egyéni hangzásvilág lágyan játszik a háttérben, a látogatók bejárva minden házikóba megnézhetik az anyagok közötti kapcsolatokat hangsúlyozó tárgyakat: a papír alapú mikroszálas fotel lágyságát és a fehér kasmír takarót, amely ellentétes a cizellált kőasztal szilárdságával.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Forrás: www.dornob.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb