Home / Hírek / A fizetésképtelenné váló adósokat pénzjutalomban részesítené az állam, ha betartják a törvénytelen törvényeket…

A fizetésképtelenné váló adósokat pénzjutalomban részesítené az állam, ha betartják a törvénytelen törvényeket…

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Kásler Árpád már pert nyert a bankjával szemben, ahol kiderült, hogy a Magyar Bankrendszer hasonlatosan követte el a kihágást a törvénnyel és a hitelfelvevőkkel szemben.

Sajnos ennek ellenére nem állítja le a Magyar Állam a végrehajtásokat, sőt még felajánlja azoknak a támogatását, akik önként és dalolva átadják a végrehajtónak a vagyonukat és nem ellenkeznek...

Kásler Árpád a következőt nyilatkozta tegnap: A jogtalan többletadósságok következtében fizetésképtelenné váló adósokat pénzjutalomban részesítenék, ha betartják a törvénytelen törvényeket.
Egy jogállamban ez nem férhet bele. EMBEREK EZ EGY JOGÁLLAM KERETEI KÖZÉ NEM FÉR BELE!
Itt arról van szó, hogy a pénzügyi maffia pórázon tartja a politikai maffiát, és itt nem lesz megállás, mindenkit utól fog érni a gazemberség ha nem vetünk ennek véget.

Meg kell szervezni az országot. Ha kell faluról-falura, városról-városra megyünk, és felrázzuk a gondolkodni képes embereket, egységbe tömörítve.

Kiknek kellenek a jogtalanul kiürített ingatlanok?! Hiszen már így is több az üres ingatlan mint ami belföldön eladható. A nemzet vagyonát elrablók 10% adó befizetése (tisztára mosása) mellett hazahozhatták több alkalommal is a zsákmányt, ebből a milliárdokból szeretnének ingatlan bárókká avanzsálódni, vagy az újmagyaroknak van erre szükségük?
Tisztelt Kormány! Ezt a „jutalmat” kötélre szánták? Mert ha igen, ahhoz túl sok, ennyire nagyvonalúnak nem kell lenni.
Kürtöket megfújni, karókat kihegyezni, itt már az élet a tét!
Kásler Árpád
Kelt, Gyulán, 2012.05.08.-án

 

 

Ajánló

Építőipari szélhámosok, megbízhatatlan kivitelezők. Készül a feketelista…

Cégünk 30-35 saját szakemberrel és 10 állandó alvállalkozóval dolgozik, melyek összesen 40 saját dolgozót alkalmaznak. A ...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.