Hírek

A bankok fizetni fognak állítja ezt Kásler Árpád. Már lehet csatlakozni a szervezethez…

Elérkezett az igazság pillanata! Márpedig a bankok fizetni fognak, erre csak a BAÉSZ lehet a garancia, ennyi volt a banki arrogancia!

Amit most leírok, az nem a mai nap termése, hanem több évnyi munka gyümölcse, még ha nem is tűnik annak.

Írásom végén mellékelek egy OTP levelet is, amit egy kedves honlap olvasómnak merészeltek kiküldeni, még egyelőre pimaszságukról téve tanúbizonyságot, de lehervasszuk a vigyort az OTP és más bankárok orcájáról. A honlapolvasó maga is OTP banki adós, nagyon helyesen levélben fordult az OTP-hez, kérve és hivatkozva a már jogerős ítéletre, hogy számoljon el vele a bank a kereskedelmi árrést illetően. Persze a bank hallani sem akar erről és köti az ebet karóhoz, hogy ő a szerződésnek megfelelően járt el, – hogy oda ne rohanjak, – Csányi Sándor nem akar meghívni egy ötórai teára, hogy felvilágosíthassam az elnök vezérigazgató urat arról, hogy a törvény úgy rendelkezik, hogy a szerződő felek csak arról kell megállapodjanak amiről a törvény, törvények nem rendelkeznek. Hiába vitték be csalárd módon feltételeiket a szerződésekbe, kihasználva az emberek járatlanságát e területen, ezáltal a közbizalom elleni bűncselekményt is elkövetve. A hatályos törvények nem engedik meg azt a nyerészkedést, rapsickodást amit művelnek.

„Fizetni fogsz bankár mint a katonatiszt, ezt bízd ide, Isten engem úgy segéljen!”

forrás: kaslerarpad.hu

Aki úgy gondolja, hogy egymaga képviselni tudja és akarja saját magát, az hivatkozzon a Békés Megyei Bíróság majd a Szegedi Ítélőtábla ítéleteire, valamint hivatkozzon arra, hogy a Hpt. szerint a hitelező hasznát és kockázatát a kamat kell hogy fedezze. A törvény nem teszi lehetővé egy kölcsönszerződés keretében a burkolt kamat alkalmazását, ezt a bíróság ki is mondta és megállapította. Hivatkozzon arra, hogy kölcsönügyletre szerződött, nem devizakereskedelem lefolytatására.

A tapasztalat viszont azt mutatja, hogy a bankok még mindig elzavarják az ügyfeleiket a sunyiba, a hitelfelvétel előtti kedves mosoly múlt idő, de teszünk róla, hogy a jelen idő is emlékezetes legyen számukra. Korai volt bankáréknak hátradőlni a bőrfotelben, új fiuk érkeztek a lakótelepi játszótérre, úgy hívják hogy BAÉSZ, a gyengébb bankárok kedvéért, Banki Adósok Érdekvédelmi Szervezete.

Mint korábban már írtam, a BAÉSZ megkezdi a tagok toborzását és ezen keresztül tagjainak képviseletét a következő feltételek mellett:

BAÉSZ tagdíj havi 500Ft, egy évre hat ezer forint. Az adós maga kéri azt, hogy be szeretne lépni a BAÉSZ-ba, az ehhez szükséges nyomtatványok néhány napon belül elérhetőek lesznek a honlapon. Amint az adós taggá vált, az érdekvédelmi szervezet törvényesen képviselheti tagját a bankokkal szemben.
A tagság azzal az előnnyel jár, hogy az adós nem egy szál maga kell, hogy boldoguljon a piócákkal szemben. Továbbá egy rendkívüli előnyős munkadíj megfizetése mellett, a szervezet szakemberei átnézik az adós hitelszerződését és az azzal kapcsolatos összes iratot, ennek megfelelően megfogalmaznak egy beadványt amit tértivevényesen elpostáznak a banknak, valamint magának az adósnak is.

Ebben röviden és tömören a megfelelő törvényi hivatkozások feltüntetésével a BAÉSZ felszólítja a bankot, hogy 30 napon belül fizesse vissza az adósnak a jogtalanul beszedett összegeket és a jövőben jogkövető magatartást folytasson, ne számoljon fel törvénytelen összegeket. Mindez a tagsági díjon felül mindössze tíz ezer forintjába kerül a tagnak. Tehát tíz ezer forint munkadíj ellenében megvizsgálásra kerül a kölcsönszerződése, ennek megfelelően a beadvány megírásra kerül és postázásra. Ebből a tíz ezer forintból kerül kiegyenlítésre három alkalommal maximum, a postai tértivevényes költség, a három boríték, a levélpapír és nyomtató festék, valamint a beadvány megírónak munkadíja. Természetesen mindez számla ellenében, a törvények betartása mellett. „Figyelsz bankár?!” A törvények betartása mellett, bankár!

Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható hétköznap reggel 8-17 óra között és szombaton 9-13 óra között:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Tolnai Melinda: 100-as mellék (melinda@kp.hu)
- Zsebő Zsanett: 103-es mellék (zszs@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

Amennyiben ezen megkeresés süket fülekre talál, esetleg a bankárok hallókészüléke éppen kikapcsolt üzemmódra van állítva, akkor a 30 nap letelte után a BAÉSZ futószalagon megkezdi a perek beadását az adós kérelmére. Az további egyeztetéseken alapulhat, lesz némi illeték költsége de nem nagy pénzekről van szó, egyelőre az általános pertárgyérték 6 százaléka elegendő lesz, ami húsz ezer forint körül van. A BAÉSZ-nek feltett szándéka, hogy akár a befolyó tagdíjakból is, lehetősége szerint megelőlegezze a rászorulók részére a keresetek beadását oly módon, hogy az erre vonatkozó munkadíjat majd a banktól vasalja be, na de ott már mi sem leszünk szívbajosak, sőt ha kell az „ügyvédi siserehadat” is a bankokra zúdítjuk.

Bankok reszkessetek, jön a rettenetes, hihihi micsoda férfias móka lesz, öröm lesz nézni.

A továbbiakban a megbízási szerződésben az adósnak lehetősége lesz rendelkezni afelől, hogy önként és nem kötelező módon, ha fizetni fog a bank, akkor a visszafizetett összegből X százalékot sikerdíjként megfizet a szervezet részére, amiből a jogászok honoráriuma kerül kiegészítésre és az egyesület alapszabályában foglalt célok megvalósítására fordítódik. Még egyszer kihangsúlyozom, hogy önkéntes alapon és nem kötelezően, mindenkinek saját belátására és tehetőségére bízva. Azért hangsúlyozom ezt ki, mert ez személyes sikeremnek tudható be. A jogászok ki akarták kötni kötelezően 20%-ra a sikerdíjat, de végül sikerült elérni azt, hogy legyünk gálánsak, bízzuk az emberekre, aki nem akar vagy nem tud, azt ne érje hátrány, biztos lesz olyan aki értékelni fogja a munkánkat. A beadvány megírása is 30 ezerről indult, de sikerült lefaragni tíz ezerre postai költséggel együtt. Úgy érzem, hogy érdekképviseleti szervhez méltó feltételeket teremtettünk meg. Ehhez kellet ez az idő, ezért csúsztunk folyamatosan a beígért feltételek nyilvánosságra hozatalával.

forras: kaslerarpad.hu

részletek a csatlakozással kapcsolatban: http://kaslerarpad.hu/?p=1125


Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható hétköznap reggel 8-17 óra között és szombaton 9-13 óra között:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Tolnai Melinda: 100-as mellék (melinda@kp.hu)
- Zsebő Zsanett: 103-es mellék (zszs@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb