Home / Lakberendezés és stílus / A 6th Sense Interiors tervezte kávézó

A 6th Sense Interiors tervezte kávézó

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

A 6th Sense Interiors a közelmúltban elkészült csodálatos új projekt. A két tervező számára, akik létrehozták a vállalkozást és számos művész és szakértő együttműködését, minden projekt új kihívás és új lehetőség egy teljesen egyedi és eredeti létrehozására.

Legutóbbi alkotásuk egy kávézó Kolozsváron, Romániában, ahol minden elkezdődött. A Q Caffe óriási metafora, és nem is várhatunk kevesebbet a tehetséges tervező pártól. A Caffe belseje a steampunk irányzat dekorációs jegyeit követi. A kávézóba való belépés olyan, mintha egy teljesen új világba csöppennénk, az álmok, metaforák és fantasztikus figurák színházi világába.

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

A tervezők úgy alakították ki a helyet mint egy regényt, ahol minden szoba másik fejezetet képvisel. Ez a történet emberekről, az emberi természetről szól és olyan dolgokról, amelyek meghatározzák hierarchikus és korlátozó társadalmunkat, a reményeinket és álmainkat, de a félelmünket és kudarcainkat is.

forrás:homedit.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

Modern loft átalakítás

Néhány felújítás könnyű, és néhány pedig nagyon nehéz. Általában vonzódnak a drasztikus felújításokhoz és látványos …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..