Home / Modern és luxus házak / 80-as évekbeli ház átalakítása

80-as évekbeli ház átalakítása

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Ez a tengerparti villa Sydney-ben a közelmúltban alakult át egy a 80-as évekből származó bungalóból családi nyaralóvá.

Az Alexander & Co Architects célja az épületen belüli jobb térkihasználás és a vízhez való könnyed hozzáférés biztosítása volt. A könnyű és szellős belső tér tiszteletben tartja a part menti designt, miközben nagyon kortárs. A fa kiegészítők és a grafikai alkotások kellemes összképet adnak, amikor belépünk a strandházba. A padlótól a mennyezetig érő ablakok természetes fénnyel árasztják el a szobákat.

new-house-design-16

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

A kertet úgy alakították ki, hogy a magánélet védelmét és a tulajdonos kényelmét is maximálisan kielégítse. A kertben létrehozott étkezésre alkalmas emelvény kiváló szórakozási lehetőséget biztosít és vendégek fogadására is alkalmas.

forrás:freshome.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

Modern családi otthon

Minden otthonnak saját története van, és néhány esetben ez a történet korábban kezdődik, illetve számos …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.