Karácsonyi ajándék: Aki velünk építtet, annak ingyenes a gépészeti és villamos, valamint a statikai szakág elkészítése és a hővisszanyerős szellőztető rendszer!

Modern és luxus házak

5 szintes vietnami otthon

A KIENTRUC O stúdió befejezte a House 304 tervezési és fejlesztési munkálatait. Az épület egy ötletes függőlegesen nyújtózkodó otthon Ho Chi Minh City-ben, Vietnamban.

A tervezők egy fiatal család számára tervezték ezt a tipikus vietnami villát, ahol a legnagyobb kihívást az jelentette, hogy jól szellőző, jól megvilágított otthont tervezzenek az adott körülmények között. Az épület szerkezete öt szintből áll, amelyek elegáns fehér lépcsőházon keresztül csatlakoznak egymáshoz.

modern-home-23


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Az alsó szinten, nappali, étkező és konyha sorakoznak egymás mellett a főbejárattól nézve. Két hálószobát foglal magában a harmadik és a negyedik szint, míg a felső befogadja az irodát és egy mosó helyiséget. A tetőablak a mennyezet közepén növeli a természetes világítást az egész házban. A House 304 kombinációja az egyszerű térbeli funkcionalitásnak, modern anyagoknak és építési technikának.

forrás: freshome.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb