Home / Lakberendezés és stílus / 5 ötlet az otthon rendezéshez iskolakezdésre

5 ötlet az otthon rendezéshez iskolakezdésre

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Amikor eljön a szeptember és az iskola elkezdődik, az élet újra stresszessé válik. A most következő öt ötlet, segít megőrizni otthonunk rendezettségét még iskolaidőben is!

1. Hozzon létre funkcionális tárolót

Vegye át az irányítást a rendetlenség és a káosz felett már a bejáratnál. Jelöljön ki tehát egy olyan pontot, ami ülőalkalmatossággal ellátott terület és a koszos cipők és más kültéri felszerelések, például esőcipők, dzsekik és esernyők lerakására alkalmas. Rakjon ide sok akasztót a hátizsákok és dzsekik felakasztásához. Helyezzen címkézett vagy szín kódolt kosarakat a pad alá a kisebb darabok számára. Így reggel is könnyebb az elindulás.

b2school1

2. Alakítson ki reggeliző és nasizó helyet a gyerekeknek

A konyha méretétől függően, ha lehetséges, válasszon ki olyan helyet, amely nincs útban főzés vagy mosás közben. Tartsák a tálakat, edényeket és ebéddobozokat olyan helyen, amely könnyen elérhető a fiatalabb gyerekek számára is. Töltse fel a gyermek kedvenc egészséges gabonaféléivel, snackekkel és italokkal.

1snack-station

3. Hozzon létre a konyhában olyan felületet, ami alkalmas a házi feladat elkészítésére

A konyha a ház szíve. Ha elég nagy a konyhánk, hozzanak létre házi feladat elkészítő sarkot/helyet. Így biztos lehet abban, hogy a házi feladat elkészül a vacsora idejére!

1kitchen-office-main

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

4. Szervezze meg a mosást

Az iskolai ruhák, törölközők és sport egyenruhák gyorsan felhalmozódnak egy hét alatt. Tegye szervezetté olyan ruhakosarakkal, amelyekben nem csak szín szerint lehet szelektálni, hanem legyen egy vészhelyzeti kosár olyan ruhadarabok számára, amelyek piszkosak és azonnali figyelmet igényelnek. Kérje meg mindenkitől, hogy piszkos ruháját dobja kosarakba, ezzel időt lehet megtakarítani.

1laundry-feature

5. Állítson fel műveleti központot

Működtesse családját úgy, mint egy jól olajozott gépezetet. Hozzon létre egy parancsnoki központot, naptárral, hirdetőtáblával, krétával vagy letörölhető kártyával ellátva a teendők listáihoz, valamint a postai küldemények elhelyezéséhez.

1-calendar-pretty-real-blog-feature

 

forrás:freshome.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

10 ötlet a kihasználatlan sarkokhoz

Mindannyiunk rendelkezik vele. Bizony, ez az egyik sarok az otthonunkban, ami csak egy kicsit különbözik …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.