„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

Bájos kicsi apartman Párizsban

A francia designer, Tatiana Nicol által megálmodott szép kis lakás Párizsban ügyesen keveri a kortárs és klasszikus részleteket, így a lakótér személyisége megelevenedik előttünk.

Annak ellenére, hogy a lakás teljes mérete mindössze 50 négyzetméter különösen tágas és funkcionális. Ahogy belépünk, nyitott terű nappali és étkező fogad fehér falakkal és mennyezettel. A fagerendákkal festett fény és színárnyalatok, trükkös vizuális hatást adnak a társadalmi térben. Egyetlen tulajdonos számára tervezték, de a lakás tökéletes baráti összejövetelekre.

Recessed-nook-adds-additional-storage-and-display-option_002A relaxációs zónában kényelmes kanapét, dohányzóasztalt akril lábakkal és nagyvonalúan méretezett ablakokat találunk. Egyedi tervezésű könyvespolc fal választja el a nappalit a hálószobától, szinte keretbe foglalva. Míg a lakás nagy részében a fehér tónusok uralkodnak, a könyvespolc és hálószoba színesebb és élénkebb. Élvezze a virtuális túrát ebben a bájos párizsi lakásban!


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

forrás: freshome.com



Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb