fbpx
Home / Hírek / 300 ezer forintos nyomravezetői díjat ajánlunk fel! Bükkszentkereszti építkezésünkről egymillió forint feletti építőanyagot loptak el

300 ezer forintos nyomravezetői díjat ajánlunk fel! Bükkszentkereszti építkezésünkről egymillió forint feletti építőanyagot loptak el

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

300 ezer forintos nyomravezetői díjat ajánl fel cégünk annak a személynek, aki segít azonosítani, hogy ki lopta el, vagy hol használták fel azt a lopott építőanyagot, melyet egy bükkszentkereszti kivitelezésünkről loptak el. 

Az eltulajdonított Thermo-Burok építőelem egy grafitos hőszigetelés, melyet kiemelten energiatakarékos és passzív házak kivitelezéséhez használható fel. 

Az ellopott anyag egy cca. 100 m2-es családi ház teljes hőszigeteléséhez használható fel. Jelenleg két tucatnyi cég használja az innovatív építőanyagot ház építésre, így szinte biztos, hogy nem szakértői kezek használják fel az anyagot!

A lopás 2018 első felében történt és a mennyiségéből adódóan jelentős idő kellett a felpakolásához, mert vagy egy nagy teherautó vitte el, vagy több fuvart kellett bevállalnia a tetteseknek, így biztosan látta valaki a rakodást. 

Az ellopott Thermo-Burok elemek típusa: B-block, mérete: 1200x600x350mm, 1200x600x300mm, színe sötétszürke, alsó-felső részén nút található. 

Így néz ki összeépítve az anyag kívülről. 

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

Amennyiben bármilyen információja van arról, hogy ki lopta, ki szállította, ki építette be, vagy hova építették be, kérjük keressenek a 06 70 635 55 97-es telefonszámon, vagy írjanak a kp@kp.hu mail, címre. 

Aki érdemi információt szolgáltat, annak cégünk 300 ezer forint nyomravezetői díjat ad. Értelemszerűen a bejelentő kilétét nem adjuk ki senkinek. 

A segítséget előre is köszönjük. 

Kp Sales House Kft vezetősége

. Budapestről új helyre költözött a bemutatótermünk és a készház gyárunk!

Új címünk: 2316. Tököl, Vince Tanya.
(Tököli Hév megállótól 250 m-re.)
Info: 06-20/444-44-24.

Az alábbi Google térkép segít a navigációban.


Hétfőtől-Péntekig 8-17 óráig Szombaton reggel 9-13 óráig vagyunk személyesen a bemutatóteremben elérhetőek.
A telefonos ügyfélszolgálatunkat minden nap 18 óráig elérheti.

Ajánló

Szerkezetkész családi ház építés Budapesten 15 óra alatt!!! (Time-Lapse videóval)

A budapesti családi ház szerkezetét a XVII. kerületben építettük 2018. év október közepén valóban 15 …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..