„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

napi hírmorzsák

2022 legokosabb és legmenőbb háztartási kütyüjei

A Consumer Electronics Show (CES) idén tervezte fizikai visszatérését, miután 2021-ben teljesen virtuális lett. Sajnos az Omicron kirobbanása megzavarta a bulit, és sok gyártó úgy döntött, hogy fizikális helyett továbbra is virtuálisan vesz részt. De így is rengeteg szórakoztató, lenyűgöző és furcsa kütyüt mutattak be, és néhányat még idén meg is lehet majd vásárolni.

Íme néhány a kedvenceink közül:

Noveto N-I intelligens hangszóró
A legtöbb fejhallgató igencsak kényelmetlen, és vannak, akik nem tudják vagy nem akarják viselni őket.

Ez az úgynevezett “láthatatlan fejhallgatós hangszóró”, a Noveto N1 Smart Speaker az egyik legérdekesebb dolog, ami az idei CES-en megjelent. Koncentrált, magával ragadó hangot sugároz közvetlenül a hallgató fülébe anélkül, hogy a közelben tartózkodókat zavarná. A hangszóró szövetburkolata mögé rejtett apró átalakítók sorozata ultrahangos technológiával célozza meg a hangot, és még követni is képes a hallgatót. A Noveto szerint három láb távolságból a közelben tartózkodók alig hallanak többet, mint egy suttogást.

Roborock S7 MaxV Ultra porszívó
Ha te is azok közé tartozol, akik a robotporszívókra pillantva azt mondták: “hívj fel, ha ezek az izék képesek magukat kitakarítani és kidobni a koszos felmosóvizet”, akkor ez az új Roborock neked való.

Az S7 MaxV Ultra nagyon kevés karbantartást igényel az új Empty Wash Fill dokkolónak köszönhetően, amely kitisztítja a felmosórongyot, a dokkolót, és akár hét hétre elegendő felporszívózott törmeléket is tárol. A teljes 3D térképezés támogatása segít az akadályok kikerülésében, és ami még jobb, a felmosórongy visszahúzódik az alvázba, amikor szőnyeget érzékel. Ha azt szeretnéd, hogy vándorló kaputelefonként is funkcionáljon, távoli megtekintési és kommunikációs képességekkel felszerelve erre is képes.

Samsung Odyssey Ark monitor
Az ívelt monitorok teljesen átalakíthatják a játékélményt, és sokkal magával ragadóbbá tehetik azt. A Samsung legújabb Odyssey modellje az eddigi legnagyobb, 55 hüvelykes, és a legmenőbb az, hogy függőlegesen is elfordíthatod az állványán, így a képernyő a fejed fölé görbül.

A feltehetően még idén megjelenő Odyssey Ark, amelynek ára még nem ismert, 4K kijelzővel, vezeték nélküli tárcsás vezérlővel a világítás kezeléséhez és 16:9-es képaránnyal rendelkezik. Az Odyssey más változatai már kaphatók, például a 999 dolláros 49 hüvelykes G9.

BMW színváltós E-Inkkel
Ugyanaz az E-Ink technológia, amelyet az olyan e-olvasókban használnak, mint az Amazon Kindle, lehetővé teszi, hogy igény szerint megváltoztassák az autó színét.

A BMW iX koncepcióváltozatán bemutatott felületi bevonat több millió mikrokapszulát tartalmaz, amelyek átmérője egy emberi hajszálnak felel meg. Mindegyik negatív töltésű fehér és pozitív töltésű fekete pigmenteket tartalmaz, amelyek gombnyomásra elektromos mezőre reagálnak. És ez nem csak esztétikai szempont. A BMW szerint az autó hűtésére vagy melegítésére is használható a nap erejével, mivel a sötét színek több meleget nyelnek el, a világos színek pedig visszaverik azt.

Labrador retriever robotpolc
Lehet, hogy neked van a kutyák történetének legnagyszerűbb kutyája, de jó eséllyel még mindig nem tud neked sört hozni a hűtőből. A Labrador Retriever viszont igen… mondhatni.

Neve ellenére ez egy robot, nem pedig egy igazi kutya, és bár sokkal kevésbé bonyolult, mint a CES-en minden évben felvonultatott robotasszisztensek, mégis gyönyörű a maga céltudatos egyszerűségében. Valójában csak egy asztalka méretű, mobil polcról van szó, amely parancsra mozog a kijelölt helyek között, hogy tárgyakat szállítson a házban tartózkodó embereknek. A felső felület képes felemelkedni és leereszkedni, hogy találkozzon az asztal szélével, és még tálcákat is képes megfogni. Mozgáskorlátozottak számára tervezték, de szinte bárki számára hasznos lehet.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Chevrolet 2024 Silverado EV
A CES-en bemutatott elektromos járművek közül a legfelkapottabb, a Chevy 2024 Silverado EV olyan akkumulátorcsomaggal büszkélkedhet, amely akár 400 mérföldes hatótávolságot is képes biztosítani egy gyorstöltéssel.

Ráadásul az akkumulátor mindössze 10 perc alatt 100 mérföldes hatótávolságot biztosít. Az összkerékhajtás, az akár 664 lóerő és az akár 10 000 font vontatási kapacitás a négyajtós, rövid platós pickupot a Ford F-150 Lightning és a Tesla Cybertruck valódi versenytársává teszi.

L’Oreal Colorsonic elektronikus hajfestő készülék
A hajfestés vagy drága, ha szalonban csináltatod, vagy idegesítő, ha otthon csinálod. A világjárványos zárlatok idején sokunknak a DIY volt az egyetlen lehetőség. Ha valaha is arra vágytál, hogy csak egy varázspálca legyintéssel kész legyél, a L’Oreal valóra váltotta az álmodat.

A Colorsonic egy olyan szerkentyű, amelyet előre feltöltött színpatronokkal tölthetsz fel, és tökéletesen egyenletes eredményt érhetsz el vele a hajadon. Nincs többé furcsa kihagyott rész és foltos terület. Bár a cég még nem árulta el az árcédulát, azt mondják, hogy a L’Oreal Paris márkanév alatt fog megjelenni, és olyan nagy kiskereskedőknél lesz kapható, mint a Target.

Schlage Encode Plus Wi-Fi ajtózár
Amikor az Apple 2018-ban bemutatta iPhone XS készülékét, a bemutatót egy drámai, akciófilmszerű jelenettel nyitotta meg, amelyben valaki egy szigorúan titkos tokot próbált átadni Tim Cook vezérigazgatónak, de egy zárt ajtó megakadályozta. A kinyitáshoz az Apple technológiai alelnöke, Kevin Lynch lazán odasétált, és az Apple Watch-ját a zárhoz tartva engedélyezte a belépést.

Az Apple Home Key ajtóhozzáférési funkcióját támogató első reteszzárként az új Schlage Encode Plus Wi-Fi ajtózár végre valós lehetőséggé teszi az ajtónyitást egy okosórával.

Timberline napelemes zsindely
A napelemes tetőzsindelyek elméletben nagyszerű ötletnek hangzanak, de mi történik, ha egy maroknyi belőlük meghibásodik? Az egy nagyon drága tetőcsere. A GAF Energy Timberline Solar napelemes zsindelyei ugyanúgy felszerelhetők, mint bármely más tetőfedő – szögekkel -, így karbantartásuk és cseréjük is egyszerű.

Ezáltal sokkal egyszerűbbé és olcsóbbá válik a telepítésük, és még mindig épületintegrált fotovoltaikus (BIPV) tetőfedésnek minősülnek a lakossági tetők esetében.

Forrás: www.dornob.com



Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb