„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

2020-as étkező trendek

Itt az új év, és persze a trendek is változnak! Ebben a cikkünkben a legtrendibb étkező stílusokat mutatjuk be, melyekből ötletet meríthetsz saját otthonod átalakítására! 

Idén minden a társaságról szól!

Míg az elmúlt évek dekorációját nagy részben a minimál stílus határozta meg, úgy tűnik idén ebben nagy változás tapasztalható! 2020-ban arra törekszünk, hogy minél több embert le tudjunk ültetni az asztal köré! Ennek alapja az, hogy az emberek egyre kevésbé járnak el étterembe vagy egyéb közösségi helyekre egy jót enni, szórakozni, helyette inkább otthon rendeznek összejöveteleket! Ezzel az “éttermi” érzést keltő stílussal pedig tuti te leszel a nyerő a barátaid, családod körében!

Multifunkcionális helyiség

Az étkező mindig is a közösségi összejövetelek fő helyszíne volt, és ez továbbra sem változik, mert hát ki ne szeretne egy jót enni, a legjobb barátai társaságában?! Apró változásokkal az étkeződből egy multifunkcionális teret alakíthat az ki, itt tanulhatsz, társasjátékozhatsz, stb.. Próbálj meg olyan dekorációs elemeket behozni, amelyek inkább egy nappaliba illenének, egy magas polc az asztal mögé jó ötlet lehet, hogy maximalizálni tudd a helyiséget. 

Növények az étkezőben (is)

A növényeknek mindig különleges helyük lesz az otthonodban: nemcsak friss, szűrt levegőt biztosítanak, eltávolítva az allergéneket, hanem színt és textúrát adnak az egyes helységekhez. Ezenkívül a természetes elemek erősen mezőnyben vannak a dekor világában manapság. A lényeg, hogy ne csak egy vagy két növény növény legyen, hanem a lehető legtöbb! Próbálj minden üres sarkot feltölteni velük! Sűrű, gazdag textúrát ad, miközben életre kelti a szobát! 

Mix & Match


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Néhány stílus alapja az egységesség, mind színben, formában, textúrában. A “mix&match” stílusnál ennek búcsút inthetsz, a lényeg a játékosság a különféle árnyalatokkal, formákkal, textúrákkal, használd a fantáziád és keverd a különbözőbbnél különbözőbb elemeket! A legkönnyebb módja ennek, a kedvenced kiválasztása. Legyen ez egy bútor darab, egy tárgy, dekorációs elem, figyeld meg a színét, stílusát, az alakját, és kezdj el körülötte dolgozni, olyan tárgyak behozatalával, amik különbözőek de furcsa módon valahogy mégis össze illenek! 

Aszimmetrikus vonalak

Merész és szögegyenes formák. Az aszimmetrikus vonalak, amelyek jól párosulnak a hasonló megjelenésű elemekkel, a helyiséget életre kelti, mintha az vibrálna. Jelölje ki a szoba egyedi aspektusát, biztosítva, hogy annyi színt és merész mintát hozz be, amennyit csak tudsz. Párosítsd egy egyedi alakú étkezőasztallal.

Ipari csillár

Egyetlen ipari lámpa, amire szükséged van, hogy a szoba átvegye ezt a modern érzést. Az ipari dekoráció mára már nem kulcsfontosságú dekoráció, de egy- egy ipari elemet, például egy egyedi világítótestet megtartva a legfontosabb eleme lehet az étkezőnek, mely a kontrasztjával kelti életre azt.



Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb