„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

2017-es tapéta trendek

Hidd el a tapéta nagy visszatérésnek vagyunk szemtanúi 2017-ben! A 2017-es tapéta trendek már bizony nagyon messze állnak a nagymama házának emlékétől. Már nem jellemző, hogy egy egész szobát nagy virágnyomatokkal vagy sötét árnyalatokkal dekoráljunk.

A mai tapéták sokkal finomabbak, semlegesebb árnyalatúak és akár kreatívan bárhol felhasználhatóak, nem csak egy falrészleten, hanem bútorok, polcok burkolására is! A geometrikus tapéták a 70-es években voltak divatban, de manapság megint sok helyen látni őket. Ennek oka, hogy túl nagy erőfeszítés nélkül kifejezetten látványos felületeket érhetünk el velük és a geometriai alakzatok szimmetrikus formái megnyugtatóak.

graphic-wallpaper-2A digitálisan nyomtatott tapéták is nagy népszerűségnek örvendenek, hiszen tényleg pontosan amit a megbízó elképzel az valósítható meg a falon. A nagy felbontású képek nyomtatásához csak egy ezzel foglalkozó céget kell keresni.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

digital-print-wallpaperA fémes csillogású, felületű tapéták bármilyen helyiségnek a luxus és gazdaság érzetét adja. Alkalmas formálisabb terekhez, étkezőhöz. Amióta ezekből a tapétákból is hatalmas választék érhető el, érdemesebb a “kevesebb néha több” elvét alkalmazni. Tágasabb helyiségekben inkább csak egy falat fedjünk le vele.

metalic-wallpaperforrás: freshome.com



Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb