„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

2015 konyha trendjei

2015-ben a konyhai trendek arrafelé irányulnak, hogy ne csak főzésre használjuk konyhánkat, hanem többfunkciójú térként, ami alkalmas összejövetelekre, beszélgetésekre, ünnepségek megtartására.

A freshome.com oldal összegyűjtötte azokat az irányzatokat, amelyek 2015-ben befolyásolhatják a konyha divatot, ebből csemegéztünk.

1.) Vigyünk merész színeket a térbe. Akár sötét, akár világos árnyalatokat, de figyelemfelhívó összhatást keltsen a végeredmény. Természetesen figyelni kell az egyensúlyra, érdemes semlegesebb árnyalatokkal kiegészíteni a merészebb színeket.
teal-kitchen-cabinets

2.) Ipari hangulatú világítás: A gasztronómiai élményekhez sem árt a jól eltalált világítás, de az összejövetelek során kulcsfontosságú kérdés. 2015-ben nagyon trendi az ipari hangulatú világítás, ennek kulcsfontosságú elemei: fekete acél, rozsdamentes acél, üveg régimódi stílusban, réz vagy sárgaréz, szegecsek és más ipari elemek.
kitchen-island-steel-pendant-lights
3.) Ipari jellegű konyhasziget: Mostanában nagyon népszerűek a főzőműsorok, amik professzionális konyhai eszközökkel és gépekkel vannak felszerelve. Ezt egyre jobban követik az otthonok, ahol egyre népszerűbb a mobilitás is, amely során könnyedebben mozgatható konyhaszigeteket kapunk.
stainless-steel-kitchen-industrial-wood-brick

4.) Hatékonyság és vertikális kialakítás: Egyre népszerűbbek az olyan megoldások, amik a hatékonyságot célozzák meg. Aki rászánja az időt, hogy a megfelelő helyet és tárolási megoldásokat kialakítsa az edények és konyhai eszközök számára, később amikor néhány másodperc alatt megtalálja amit keres, igazán elégedett lesz konyhájával.
pull-out-kitchen-shelves


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A vertikális kialakítás során, a tervezők a legjobb térkihasználást megcélozva, teljesen szokatlan helyekre illesztenek fiókokat. Nincs olyan szabály, hogy a konyhákat vízszintesre kell tervezni, így a tervezők kreatív megoldásokat alkalmazhatnak.
vertical-kitchen-storage

5.) A konyhák egyre okosabbak! Ahogy életünk minden területén egyre nagyobb szerepet játszik a kommunikáció, az állandó kapcsolat mobileszközökön keresztül, úgy jellemző a konyhák körül kibontakozó intelligens technológia. Találhatunk már olyan bluetooth kompatibilis tűzhelyet, ami a készítendő étel receptje alapján beállítja a megfelelő sütési időt.
hidden-charging-station 6.) Konyhai csempék mindenhol! A csempék könnyen felrakhatóak, igen változatos színekben és mintákkal, formákban kaphatóak. A könnyű tisztíthatóság miatt akár egész falfelületeken is használhatjuk, merészebb színekben is.

turquoise-kitchen-tileforrás: freshome.com



Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb