„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

2014 legfrissebb beltéri trendjei

A 2014-ben aktuális belsőépítészeti trendek közül, a freshome.com gyűjtötte össze a legütősebb és legfrissebb irányzatokat ebben az évben, ezek közül válogattunk.

1. A beltér és kültér összevonása

Idén eléggé elterjedt, hogy a tervezők és gyártók kültéri bútorokat beltéri használatra terveznek, a szabad hangulatát csempészik be a nappaliba. A gyakran extravagáns ötletekre a vendégek reakciója egyértelmű “wow”.

outdoors-indoors

2. Etnikai nyomatok, szövetek 

Az egyes nemzetekre jellemző sajátos stílus, szövetek, kárpitok és nyomatok egyre népszerűbbek az idén. Az egzotikus tájakról származó darabok feldobják az unalmas, nyájas belsőt. Ha még hiteles is, akkor kiváló témát adnak a beszélgetésekhez.

ethnic-pillows3. Bézs, amely lassan kifut

A bézs már évek óta nagy kedvenc. Ez egy biztonságos szín, időtlen és jól működik, mint alapszín, amit izgalmas színes motívumokkal lehet gazdagítani. Egyike azoknak, amely körül maradt valamilyen erő, de azért folyamatosan elveszti csillogását. Idén várhatóan egyre jobban lecseng a használata.

beige14. Réz

A sárgaréz leginkább a fürdőszobákban és konyhákban terjednek el egyre jobban. Fontos, hogy mindig ellenőrizzük a terveket és a kivitelezést, hogy minden megfeleljen a követelményeknek és ne egy kissé közhelyes, giccses végeredményt kapjunk.

brass

5. Kordbársony
Ne gondolják, hogy csak nadrághoz használhatjuk ezt az anyagot! Sok tervező behozta a kordbársonyt és a hangsúly erre tevődik ebben az évben. Láthatunk merész kárpitokat, széles vakmerő sávokat. Egyre növekvő tendencia, amely minden bizonnyal lendületet kap 2014-ben és 2015-ben.

Corduroy

6.Virágos minták

A virágos textíliák, növekvő tendenciát mutatnak, és nem csak a belsőépítészeti világban, hanem más piacokon is, mint a ruhadivat. Ez egy erős trend 2014-ben, látni fogja, hogy szinte mindenhol felbukkan, az óriásplakátokon, kirakatokban, belsőépítészetben és reklámokban.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

floral

7. Állatbőr – szőrmék

Nincsenek többé a padlón való tartózkodásra ítélve. Mostantól már magasabb régiókban is láthatunk, a padlóról, átköltözött a kanapékra, asztalokra és párnákra. Nagy tiltakozások vannak az állatbőrök használata ellen, de ma már humánus módon szerzik ezeket, olyan darabokat, amelyek egyébként kárba mennének.

hair-on-hide1

8. Türkiz

Itt vagyunk megint a kéknél, amely egyértelműen 2014 egyik legdivatosabb színe ; de ezúttal egy bizonyos árnyalatú kéknél. A türkiz vibráló érzést, életet, és személyiséget képes adni egy szobának.  Trükkösebb használni, jobb, mint a sötétkék, szemet gyönyörködtető összhatást érhetünk el vele. A tendencia ugrásszerűen nőtt 2013-ban és nagy lendülettel halad 2014-ben.

turquoise

9. Az egyediség

Az egyik trend, amit a legnehezebb létrehozni és megtalálni. A különleges és egyedi hozzáadása, a legegyszerűbb módja annak, hogy valami igazán személyes jöjjön létre.

vintage

10. Világos színű fa

A könnyű, friss, méz tónusú fa trendi ebben az évben. A túlbuzgó használata a gazdag, mély tónusú fáknak az elmúlt 5 évben hozta magával ezt a méz szín felé elmozdulást. A tölgy és cseresznye egyaránt fantasztikus lehetőség mind a design, a tartósság és az esztétika terén. A jó minőségű fa elegáns és remek az elkövetkező generációk számára is.

Lighter-Coloured-Woods-

forrás:freshome.com



Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Ajánlott tartalom
Bezárás
'Fel a tetejéhez' gomb