Lakberendezés és stílus

15 elegáns márvány munkalap modern konyhákba

A konyhai munkalapokról való döntés során elsősorban és az anyagot érdemes átgondolni. Mai cikkünkben a márványra összpontosítunk. Luxus, sokoldalú, és szinte bármilyen dekorációs témához illik. Fekete, fehér, szürke és így tovább: ez a 36 márványozott munkalap feldobja  minden konyha felújítását, és egy teljesen új szintre hozza azt. 


A Stone Source mutatta be ezt gyönyörű műalkotást, és most mi is bemutatjuk! Nézd meg ezt a márványlapú és oldalú konyha szigetet! Ez egy lenyűgöző módszer a funkció és a fókuszpont biztosításához a konyhában. 

Imádjuk ennek a térnek a romantikáját. Az Life in Grace blognak köszönhetően láthatjuk, hogyan kell beállítani ugyanezt a szeszélyes hangulatot a konyhánkban, ismét bebizonyítva hogy a márvány miként adja hozzá ragyogó, nőies vonalát az egész jelenethez.

A HGTV bemutatott néhány fekete márványos munkalapot, amelyek gyönyörű benyomást tehetnek a te konyhádban is. Ha nagyobb területed van, és sötét színekhez szeretnél ragaszkodni, használd ezt a megfelelő inspirációként.

Itt egy grandiózusabb módszer a fekete márvány felhasználására. A munkalapok és a sziget oldala között ez egy modern és elbűvölő módszer a konyha újratervezésére.

Csak is kizárólag imádni lehet ezt a parasztház stílusú mosogatót ebben a márvány sziget-elrendezésben. A márvány jól illeszkedik a sötétkék szekrényhez, egyben elegáns és hagyományos hatást keltve. 

És itt van még egy fekete márvány inspirációnk. A háttér egyezik a sziget munkalapjaival és oldalaival, építészeti modern fókuszt teremtve.

Korábban láthattunk már hasonló márvány mosdó kagylót, de itt van néhány inspiráció, ha úgy döntesz, hogy feketével dolgozol. Ez az elegáns kép tökéletesen demonstrálja, hogy ez a helyiség sokkal tisztábbnak és egységesebbnek tűnik, mint egy rozsdamentes acél darab hozzáadásával. 

Az Entrap weboldala megadja azt az inspirációt, amire szükséged van, ha vonz a minimalista és kortárs stílus. Összességében kissé ázsiai eredetű, ám ez csak egy másik módja annak, hogy elképzeljük, hogy a márvány miként használható a konyhában.

Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható hétköznap reggel 8-17 óra között és szombaton 9-13 óra között:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Tolnai Melinda: 100-as mellék (melinda@kp.hu)
- Zsebő Zsanett: 103-es mellék (zszs@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

Itt van még egy márványozott megjelenés, amely igen kedvelt a hagyományosabb terekben. Nem az a megjelenés, amelyet automatikusan el képzelünk márványra gondolva, de szépek és hangulatosabb, otthonosabb megjelenést kölcsönöznek. 

A képen egy férfiasabb konyha, látható, amely tradicionális és gazdag témájú. A sötét, fából készült szekrények szépen kontrasztba kerülnek a sima márványlapokkal.

A Pinterest mindig tele van inspirációval, ezért egyből mentettük ezt a szépséget, amikor megtaláltuk. Megint láthatjuk, hogy a márvány hogyan emeli ki az egész szigetet, és lenyűgöző fókuszpontot hoz létre az egész tér számára.

A Homedit dizájnja az egyik kedvenc márványmintáink között szerepel, amelyeken egyaránt találhatók márvány munkalapok és háttér. Meghintve egy kis sötétkékkel, ez az egyik egyedibb márványdarab, amely megtalálható.

A HGTV adott nekünk egy másik egyedi tervezést, a szekrényektől a munkalapokig márványból. Ez a hely inkább a rusztikus hangulatú, amely bizonyítja, hogy a márvány valóban sokoldalú lehet. 

Ha még mindig sötétebb munkalap után kutatsz, és márványos megjelenéshez ragaszkodsz, akkor ez a lap inspirációt kínálhat a számodra. Karamell tónusok keveredésével, fekete-fehér alapon ez elég művészi választás lehet.

Ha viktoriánus stílusban gondolkozol, akkor nézd meg ezt a konyhát! Elképesztő benyomást kelt a gyönyörű sötét színű szekrényekkel és azok kristály fogantyúival kombinálva. 

Forrás: www.trendir.com


Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható hétköznap reggel 8-17 óra között és szombaton 9-13 óra között:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Tolnai Melinda: 100-as mellék (melinda@kp.hu)
- Zsebő Zsanett: 103-es mellék (zszs@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

Címkék

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Back to top button
Close