Home / Modern és luxus házak / Torontói otthon fém lamellás homlokzattal

Torontói otthon fém lamellás homlokzattal

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

A Paul Raff Studio tervezte ezt a 430 négyzetméteres otthont egy négy tagú család számára Torontóban. Az épület keskeny telken helyezkedik el, egyedi homlokzattal, ami bazaltból és fényvisszaverő alumínium lamellákból áll össze.

A lamellák polírozott felülete a napfényt tükrözi a belső tér felé, amely nyitott alaprajzú. Modern skandináv stílusú konyhát találunk nappalival és étkezővel, amely dupla magasságú és természetes fénnyel teli. A szomszédos otthoni iroda egyedi beépített fa polcokkal szerelt, amit az építész tervezett meg.

counterpoint-house-toronto4

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeinkReferencia videóinkÍgy épül fel egy energiatakarékos családiházÁRAJÁNLATKÉRÉSTÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalomKészházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉSCSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

A konyhát leszámítva, mindenhol természetes fa parketta burkolat ad meleg és barátságos hangulatot. Fényes fehér és semleges színpaletta jellemzi a tereket a század közepére jellemző modern és kortárs bútorokkal. Mivel a család Európából vándorolt be a közelmúltban, baráti és családi látogatásokra számítanak, így az alsó szinten két hálószoba, konyha és fürdőszoba áll a vendégek rendelkezésére.

forrás:freshome.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

hand-built-hobbit-house

Igazi hobbit ház az Egyesült Királyságban

Az egyik Reddit user, KahlumG osztott meg fényképeket erről a csodálatos hobbit stílusú otthonról, amely ...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.