Home / Gyermek és tiniszoba ötletek / Tiniszobák okos kialakítása

Tiniszobák okos kialakítása

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Az Amara Living nevű oldal különböző designerek véleményét kérte ki, vajon mire fontos odafigyelni egy tinédzser korú gyerek szobájában. 

Az egyik legfontosabb kellék egy nagyon jó íróasztal, ez lehet ugyanis egy tini életének központi eleme! Fontos a tanuláshoz, lecke íráshoz, de a lányoknál a szépítkezés központi helye lehet. Ezért olyan íróasztalt vegyünk, ahol lehetőség van a könyvek tárolására és a sok apróság elrakására.

Carla-Jones

A fehér bútor olcsóbb és jó választás, amit fel lehet dobni a tinédzserek számára oly fontos személyes tárgyakkal, színes takarókkal, székkel. A káosz elkerülése végett nagyon fontos a tároló megoldások alkalmazása, ilyen lehet egy ágy, ami beépített tárolóval rendelkezik.

Lizzie-Woodman

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeinkReferencia videóinkÍgy épül fel egy energiatakarékos családiházÁRAJÁNLATKÉRÉSTÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalomKészházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉSCSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

A megkérdezett belsőépítészek egyike szerint a tini szobák három legfőbb szabálya: 1. Hatalmas tárolóhelyek 2. Olyan falfelület, amire írni lehet 3. Világítás.

Claire-Price

Ezek hármasából összelehet rakni egy jól működő és stílusos szobát. A monokróm téma se lehet nagy melléfogás, hiszen sok színes kiegészítővel lehet feldobni.
Morgana

Sarah-Burghard

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

kids-room-lighting-ideas

Elegáns gyerekszoba

A posztban bemutatott gyerekszoba egy fiatal kisfiú számára készült, egyszerű és modern mégis játékos formában ...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.