Home / Lakberendezés és stílus / Szürke és fehér enteriőr

Szürke és fehér enteriőr

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

A szürke és fehér színt gyakran használják háttérnek vagy kiegészítő színként. Könnyű összepárosítani a skandináv stílusban őket egymással és más színekkel is. Mi történik, ha ez a két szín nem háttérként, hanem fő színként jelenik meg?

Ez a skandináv ihletésű otthon megmutatja, hogy a szürke és a fehér nem feltétlenül olvad bele a háttérbe. Legyen konyhai csempe, akár a nappali fala vagy épp luxus heverő a szürke felerősítheti a fehért és a fehér pedig világosíthatja a szürkét.

tropical-artwork-grey-exposed-brick

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeinkReferencia videóinkÍgy épül fel egy energiatakarékos családiházÁRAJÁNLATKÉRÉSTÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalomKészházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉSCSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

Ennek a lakásnak az alapszínei a szürke, fehér és zöld. A zöld színt a térben egy sor cserepes növény és vászon grafika adja. A nappaliban festett szürke téglafalat, szürke betonpadlót, szürke és fehér, szinte monokróm szőnyeget láthatunk, gyönyörű steppelt kanapéval.

forrás: home-designing.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

bedroom-asian-art

Ázsiai ihletésű dekorációk a falon

Ha otthonát egy adott stílusban újratervezi, akkor a helyiség központi elemeire a legkönnyebb odafigyelni. Például ...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.